1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Turgut Özal öldürüldü mü? Oğlu Ahmet Özal açıkladı!
Turgut Özal öldürüldü mü? Oğlu Ahmet Özal açıkladı!

Turgut Özal öldürüldü mü? Oğlu Ahmet Özal açıkladı!

Siyasete yeniden dönen Ahmet Özal dün akşam katıldığı canlı yayında Turgut Özal öldürüldü mü? sorusuna da cevap verdi. Babası, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin çarpıcı bilgiler verdi...

A+A-

Erzurum Güncel- Tek Parti Genel Başkanlığı ile siyasete dönen, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal dün akşam Haber Global ekranında “Yüz Yüze” programına katıldı. Ahmet Özal, programında Turgut Özal öldürüldü mü? sorusuna da dikkat çeken bir cevap verdi.

TURGUT ÖZAL ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

17 Nisan 1993 yılında hayatını kaybeden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümüne ilişkin çeşitli iddialar yıllardır konuşuluyor. Daha önce babasının zehirlenerek öldürüldüğünü söyleyen Ahmet Özal dün katıldığı canlı yayında da gelen soru üzerine cevap verdi.

Ahmet Özal babası Turgut Özal’ın bedeninden 4 tane zehir çıktığını zehir var ama zehirlenme yok denildiğini söyledi. Ahmet Özal, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Şunu biliyorum; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül döneminde bir devlet denetleme kurulu raporu hazırlandı. Şüpheli ölüm dosyası hazırlandı ve mahkeme kararıyla mezarı açıldı babamın. Kemik ilikleri ve beyni dahi çıktı mezarından. Çürümemişti ve zehirler bulundu. Sonra “Zehir var ama zehirlenme yok” diye enteresan bir rapor çıktı. Raporu çalışan kişilerin ölümle tehdit edildiği söylendi. 4 tane zehir çıktı. “Zehir var zehirlenme yok” cümlesini kimse izah edemedi bana. Bize de o yıllarda “bu işi kurcalamayın” diye telefonlar geldi. Bundan sonrası mahşere kaldı. O yılın ayrı bir incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. O sene enteresan bir sene, yaşananlar darbe sanki.”

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.