1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Türkiye Tek Yürek'te vadedilen bağışın 41 milyar TL'si ödenmemiş
Türkiye Tek Yürek'te vadedilen bağışın 41 milyar TL'si ödenmemiş

Türkiye Tek Yürek'te vadedilen bağışın 41 milyar TL'si ödenmemiş

Avukat Rezan Epözdemir, 6 Şubat tarihli depremlerde meydana gelen maddi zararların telafisi için başlatılan 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına yapılan bağışlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında Afad’a 3 milyon TL bağışlayan ünlü Avukat Rezan Epözdemir, patronlardünyası.com'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kampanya için canlı yayına bağlanıp bağışta bulunacağını ifade eden fakat henüz ödemelerini gerçekleştirmeyenler için “Bu ahlaksızlar kim?”  diyen Avukat Epözdemir,  bağış toplayan tüm kurumları ve bağış yapanları zan altında bırakmamak adına ödemeyenlerin açıklanmasını istedi.

Tüm dekontları paylaştığını belirten Avukat Epözdemir “Bağışını yapanların onuru ile oynayanlar bilinsin istedim” dedi. 

“Bu kabul edilebilir bir tavır değil” diyen Avukat Epözdemir “Depremzedelerin yarınları, umutları, geleceği ile oynadılar. Orada şov yapmak amacıyla yayına bağlandılar. Sonrasında 41 milyar TL ödenmemiş. Kimse bu ahlaksızlar ifşa edilsin. Türkiye Futbol Federasyonu, Afad diğer tüm yardım toplayan kurumlar açıklasın. Türkiye kamuoyu da bilsin. Bunlar yüzünden bizler zan altında kalmayalım” diyerek sözlerini noktaladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.