1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Türkiye'ye "işgalci" diyen kadının elini öpen Özgür Özel'e Özdil'den tepki!
Türkiye'ye "işgalci" diyen kadının elini öpen Özgür Özel'e Özdil'den tepki!

Türkiye'ye "işgalci" diyen kadının elini öpen Özgür Özel'e Özdil'den tepki!

Türkiye'yi 'işgalci' gören Pervin Chakar'ın elini öpen CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel'e, gazeteci Yılmaz Özdil eleştiride bulundu. Özdil'in, Özgür Özel'i eleştirmesinin ardından CHP'li isimler art arda Özdil'e tepki gösterdiler.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Özel, İstanbul Kadıköy'de "Bir Opera Gecesi" dinletisine katıldı. Özel'e; CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan eşlik etti.

Konser sonrası Chakar'ı sahnede tebrik eden Özel'in, Kürt devleti isteyen ve Türkiye'yi işgalci gören Chakar'ın elini öpen fotoğrafı ise büyük yankı uyandırdı.

Özgür Özel o anları Twitter hesabından paylaşarak, "İstanbul Kadıköy'de Süreyya Opera Sahnesi'nde ünlü soprano Pervin Chakar ve piyanist Paolo Villa'nın "Bir Opera Gecesi" dinletisine katıldık. Sn. Chakar'ın performansı kadar verdiği barış kardeşlik mesajları ve deprem acımızı paylaşması da etkileyiciydi." ifadelerini kullandı.

ÖZDİL'DEN ÖZEL'E TEPKİ

Özgür Özel'in bu tavrı, Selahattin Demirtaş'a selam yolladığı için kendisine soğuk bakan seçmenleri daha da kızdırdı. Özgür Özel'in, Türkiye'yi 'işgalci' gören Pervin Chakar'ın elini öpmesine bir tepki de Gazeteci Yılmaz Özdil'den geldi.

Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından paylaştığı o fotoğrafla şu ifadelere yer verdi: "Her şeye itiraz etmeyin, değişime bir şans verelim diyorlardı, buyrun… Yerel seçimin seçim afişi Akp’ye hediye edildi!"

Özdil'in bu paylaşımına destek verenler kadar tepki verenler de oldu. Özel’i eleştiren Yılmaz Özdil, CHP’nin aydın kitlesi ve trolleri tarafından linç edildi. Özdil’e, faşist, ırkçı, fesat ve lağım çukuru benzetmesi yapıldı.

İŞTE YILMAZ ÖZDİL'İN ATTIĞI TWEET SONRASI GELEN YORUMLAR;

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.