1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Türkiye’ye reva görülen yeni model!
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Türkiye’ye reva görülen yeni model!

A+A-

Senaryo Batı’dan… Alkış FETÖ ve PKK’dan… Pekii destek kimden?

FETÖ’cüler bir şeye çok seviniyorsa anlayın ki, Türkiye alçak bir ihanetle karşı karşıyadır…

Pekii FETÖ terör örgütü şu sıralar en çok neye seviniyor?

2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı seçimi kaybediyor, yerine Millet İttifakı geliyor! Böylelikle FETÖ için bulunması zor bir fırsat doğuyor!

Bu, aç tavuğun kendisini darı ambarında görmesinden de afaki bir durum.

Pekii FETÖ terör örgütü neye dayanarak böyle bir hülya için ipe boncuk diziyor?

Amerika’ya ve Avrupa Birliği’ne elbette ki…

Baksanıza son bir iki aydan beri başta Amerika olmak üzere Batı medyası Türkiye üzerine birbirinden ilginç senaryolar gündeme getiriyor, sözde araştırma merkezlerinin akla ziyan analizleri yayınlanıyor.

İşte bu senaryolardan en çılgını şu:

2023 seçimlerinin galibi Millet İttifakı oluyor ya,  yapılacak olan acil işler şimdiden belirlenmiş…

Buna göre, öncelikle FETÖ için kapsamlı bir af çıkarılacak, devletten uzaklaştırılan ne kadar FETÖ’cü varsa en kısa zamanda eski görevlerine iade edilecek, mağduriyet tazminatları ödenecek, devri sabık yapılarak, terör örgütüyle mücadele eden ne kadar yargı mensubu, bürokrat, siyasetçi ve gazeteci varsa hepsinden hesap sorulacak!

İşte bu akıl tutulmasının hayali bile FETÖ’cülerin zil takıp oynaması için yetiyor da artıyor bile…

Hani çok da haksız sayılmazlar.

Öyle ya, aynı tonda olmasa bile zaman zaman Millet İttifakı’nın önde gelen aktörleri de benzer açıklamalar yapıp durmuyor mu?

Misal, Kemal Kılıçdaroğlu kamudan uzaklaştırılan militanları görevlerine iade edeceğiz deyip durmuyor mu?

Yani Batı’daki bu senaryo öyle çok da köksüz ve tabansız bir mesnede dayanmıyor.

Millet İttifakı’nın bileşenleri zaten bu hayalle yanıp tutuşmakta…

Pekiii diğer senaryolarda neler var?

İşte birtanesi daha:

Yine Batı medyasına sızan daha doğrusu sızdırılan haberlere göre, Millet İttifakı seçimi kazanır kazanmaz, acilen yapacağı işlerin ikinci sırasında, milli savunma meselesi geliyor.

Batı istiyor ve dayatıyor: Kesinlikle kendi hava, deniz ve kara silahlarınızı üretmeyeceksiniz. Eskiden olduğu gibi ABD ve AB’ye bağlı ve mahkum kalacaksınız. Milli savunma sanayinizin dibine kibrit suyu dökeceksiniz.

Böyle pek çok senaryo var…

Neyse…

Şimdi burada hayati soru şudur: Amerika ve Avrupa böyle bir Türkiye ve böyle bir yönetim istiyor istemesine de… Bu alçaklığa ve zillete evet diyecek kimse çıkar mı?

FETÖ’nün kanlı kalkışması ve asırlar sonra bile unutulmayacak ihanetinden sonra, hiçbir şey için asla olmaz, bu kadarı da artık fazla diyemiyoruz.

Nelere nelere tanık olduk…

Buna rağmen…

Ben, sırf iktidar uğruna Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin böyle bir ihanete kalkışacaklarına asla ihtimal vermiyorum.

Anladık…

Zaman zaman “Tayyip gitsin de Türkiye de batarsa batsın” mealinde konuştuklarına, FETÖ dahil Batı’daki kimi Türkiye düşmanı odaklarla al gülüm ver gülüm yaptıklarına, iktidar uğruna neredeyse şeytanla aynı yatağa girmeye razı olduklarına filan tanık oluyoruz da…

İhanetin bile bir hududu olduğu ilkesinden hareketle bu, PKK’nın da sufle verdiği Millet İttifakı bile olsa, kesinlikle böylesi bir alçaklığa boyun eğmez.

FETÖ’cüler sevinmeye sevinsinler de, unutmasınlar ki, bu ülke bir yuvarlak masanın başında oturan altı kişinin ihtiras ve kinine kurban edilmeyecek kadar sahiplidir ve büyüktür.

Türkiye, Batı’da yazılıp çizilen ve Türkiye içerisindeki işbirlikçiler eliyle sahnelenen nice tuzakları boşa çıkarmıştır, bundan böyle kurulacak nicelerini de boşa çıkarmaya muktedirdir.

Aksini düşünen varsa, dönüp 15 Temmuz’a baksın…

Zira orada her şey yazıyor…

15 Temmuz bizi tatmin etmedi, inandırıcı bulmuyoruz diyecek andavallı ve akıl fukaraları da varsa ve  inat ediyorlarsa, o vakitte daha geriye gidip önce Çanakkale’ye sonra da İstiklal Harbi(ne baksınlar.

Buna rağmen hala iddialarında ısrarlıysalar, oturup ihanetlerine ve akılsızlıklarına ağlasınlar…

Dereyi görmeden paçalarını sıvayan Millet İttifakı, 2023’ün Haziran’ında duvara toslayınca, oturup kara kara düşünecek, “biz nerede hata yaptık” deyip, yine bir masanın etrafına toplanıp günlerce ağlayacak…

Şeytanla ve hainle iş tutanların akıbeti berbat olur çünkü…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum