1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türknas'tan Erzurumspor övgüsü: Saygı duyun
Türknas'tan Erzurumspor övgüsü: Saygı duyun

Türknas'tan Erzurumspor övgüsü: Saygı duyun

Radyo programı sunucusu aynı zamanda spor muhabiri Nazım Türknas, Erzurumspor- Adanaspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede tüm zorluklara inat büyük bir başarı ortaya koyan Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu’yu tebrik etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında Erzurumspor, evinde karşılaştığı Adanaspor’u 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle birlikte Mavi-beyazlılar puanını 30’a yükseltirken, Akdeniz ekibi 23 puanda kaldı. Maç sonrası sosyal medya hesabından Erzurumspor’u metheden açıklamalar yapan Radyo programı sunucusu aynı zamanda spor muhabiri Nazım Türknas, “Avrupa’nın köy takımlarının basit hikayelerini efsaneleştirenlere inat, bu topraklara özgü bir başarı hikayesi” ifadelerini kullandı.  Türknas, Erzurumspor’un içinde bulunduğu  tüm zorluklara rağmen büyük bir başarı ortaya koyduğuna dikkat çekerek Başkan Dal ve Teknik Adam Kutlu için "saygı" istedi. 

İşte o açıklama;

“Avrupa’nın köy takımlarının basit hikâyelerini efsaneleştirenlere inat, bu topraklara özgü bir başarı hikayesi! Uzun zamandır transfer tahtası kapalı, 3 puan eksilme cezası almış, stadın tam kapasitesi kullanmamış Erzurumspor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktörü Hakan Kutlu’ya neden büyük saygı duyulmaz?”

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum