1. HABERLER

  2. SPOR

  3. UEFA Regions Cup Erzurum'da başladı
UEFA Regions Cup Erzurum'da başladı

UEFA Regions Cup Erzurum'da başladı

Erzurum TFF ve ASKF’nin ev sahipliğinde yapılan Bölge Karmaları maçları Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde başladı.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Futbol Federasyonu ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birincilliği Turnuvası birinci gün grup maçları geride kaldı.

Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde başlayan  Organizasyon Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Van bölge karmalarının katılımıyla yapılıyor.

Erzurum Karması İstanbul’a mağlup

Teknik Patron Yunus Emre Öztürk, yardımcıları Suat Akgün, Yunus Aydın ve Yasin Yıldırım yönetimindeki Erzurum Karması ilk maçında İstanbul karmasıyla karşılaştı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi K10 Nolu Sahada oynanan maç kıran kırana geçerken. Erzurum Karması İstanbul Karmasına 2-0 mağlup olarak turnuvaya yenilgi ile başladı.

24 maçta 24 gol

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçlarda önceki gün altı karşılaşma oynandı. 6 maçta fileler 24 kez havalandı.  5 golün atıldığı Anakara-Trabzon karmasını maçını Trabzon 3-2 kazandı. Kayseri ise Van Karmasını 3-1 mağlup etti. 5 gollü bir diğer mücadelede Bursa Karması, Diyarbakır Karmasını 3-2 yendi. Malatya-İzmir’i 2-1 mağlup etti. Samsun ise geçen yılın finalisti Sakarya’yı 4-1 mağlup ederek günün en farklı galibiyetine imza attı.

Codur da izledi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçları ASKF Başkanı Selahattin Codur, TFF Bölge Müdürü Metin Codur, TFF Temsilcisi Fahreddin Selçuk, TFF Bölge Sorumlusu Mehmet Akif Fencioğlu ile çok sayıda futbol adamı ile futbolsever izledi.

26 Mayıs'a kadar sürecek olan turnuva 4'er takımlı iki ve 3'er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanıyor.

Nurullah PALA-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.