1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Ukrayna halkından tarihi direniş! Etten duvar ördüler
Ukrayna halkından tarihi direniş! Etten duvar ördüler

Ukrayna halkından tarihi direniş! Etten duvar ördüler

Rus askeri birliklerinin birçok bölgede gerçekleştirdiği saldırılara göğüs gereken Ukrayna halkı tarihi bir direniş örneği sergiliyor. Farklı bölgelerden ulaşan görüntüler de Ukrayna halkının direnişini gözler önüne serdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna halkı birliğinden ve dik duruşundan ödün vermiyor. Başlangıçtan beri üstün bir birliktelik ve direniş gösteren Ukrayna halkı tüm kayıplarına rağmen dik duruşunu sürdürüyor. Luhansk, Kherson ve Kiev bölgelerinden gelen görüntüler bu cesur direnişi gözler önüne seriyor.

RUS ASKERLERİ SESSİZ KALDI

Luhansk bölgesindeki Bilokurakyne kasabasına giren Rus işgal askerlerini bölge halkı bayrakları ve ‘Ukrayna!’ nidaları ile karşıladı. Rus askerleri kalabalık grubun direnişini sessizce izleyerek karşılık veriyor. İşte o anlar...

ETTEN DUVAR ÖRDÜLER

Kherson’da Rusların geçişine direnen sivillerin görüntüleri tüyleri diken diken etti. Bölge halkı adeta etten duvar örerek Rus güçlerinin geçişine izin vermemek için hep birlikte direndi.

HALK SİLAHLANIYOR

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ise sivil halk, bölgeye kara saldırısı hazırlığında olan Rus güçlerine karşı silahlandı. Tam teçhizat bekleyen Bölge halkının görüntüleri kameralara böyle yansıdı:

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.