1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Ülkücüler Şehit Çakıroğlu’nu Unutmadı
Ülkücüler Şehit Çakıroğlu’nu Unutmadı

Ülkücüler Şehit Çakıroğlu’nu Unutmadı

Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlit okutuldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlit okutuldu.

 Cihat İncesu/Pusula

Erzurumlu ülkücüler, vefatının yıl dönümünde 8 yıl önce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu andı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Lalapaşa Camiinde mevlit programı düzenlendi. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ünde katıldığı mevlitte depremde hayatını kaybeden vatandaşlar da unutulmadı.

Akşam namazının ardından düzenlenen mevlit programında ülkenin birliği ve dirliği için dualar edildi. Program için Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Gökcan’a teşekkür eden MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, “ Canımız yanıyor, içimiz acıyor. Ancak bu zor günleri birlikte omuz omuza vererek atlatacağız. Dualarımız tüm şehitlerimiz ve depremzedeler için. Rabbim, Dergah-ı İzzetinde kabul buyursun” dedi.

Olay!

Ege Üniversitesinde 20 Şubat 2015’te öğrenciler arasında çıkan kavgada Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. Gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Nurullah Semo tutuklanmış, 7 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Semo, “kasten öldürmek” ve “devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak” suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.