1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ünlü anket şirketinden flaş iddia
Ünlü anket şirketinden flaş iddia

Ünlü anket şirketinden flaş iddia

SONAR'ın son araştırmalarına göre seçimin kilit partisi Saadet partisi... SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı canlı yayında yaptığı açıklamada, “En önemli ittifaklardan birisi İYİ Parti ile Saadet Partisi ittifakıdır." dedi

A+A-

Erzurum Güncel- SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk’te yayınlanan programa katıldı. AK Parti ve MHP'nin yapacağı 'Cumhur İttifakı’nın masaya yatırıldığı programda Bayrakçı, Saadet Partisi’nin 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin kilit partisi olduğunu ifade etti.

Bayrakçı, “En önemli ittifaklardan birisi İYİ Parti ile Saadet Partisi ittifakıdır. Bu seçimin altın ittifakı olur bu. Çünkü Saadet’in ziyan olan, bir türlü Saadet’e gitmeyen 5 – 6 puanı var. Onun için Saadet Partisi bu seçimin kilit partisi. Saadet’in seçmeni ‘bu sefer oyum ziyan olmayacak’ dediği an o 5-6 puanı fazlasıyla geri alır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, partilerine yönelik ittifak ısrarları devam ederken "Biz yerimizde iyiyiz" demişti ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin bir aday çıkaracağı birkaç kez dile getirmişti. En son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan SP'den bir ses beklendiği söylemiş, "Kapı kapanmadı" ifadesini kullanmıştı.

ee

AK Parti'den flaş anket açıklamasıAK Parti'den flaş anket açıklaması

Ünlü anket şirketi sahibinden bomba Meral Akşener açıklamasıÜnlü anket şirketi sahibinden bomba Meral Akşener açıklaması

Olay anket! AK Parti'ye büyük şok! İYİ Parti ise...Olay anket! AK Parti'ye büyük şok! İYİ Parti ise...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.