1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü, çiftlikte öldürülmüştü!
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü, çiftlikte öldürülmüştü!

Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü, çiftlikte öldürülmüştü!

Fen Bilimleri Dershaneleri kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan çiftlikte bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'a ait çiftlikte yaşanan vahşet Türkiye'nin gündemine otururken, çifte cinayete ilişkin yeni detaylar

A+A-

Erzurum Güncel- Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmesi gündeme oturdu. Olay sonrası Arıkan ve Eker'in yakınları gözyaşı dökerken, çifte cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı...

BAYRAMDAN 1 GÜN ÖNCE GELDİ

Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli Köyü'nde önceki gece meydana gelen korkunç olayda iddialara göre Nazmi Arıkan, yaklaşık 5 yıl önce 500 dönüm üzerindeki arazisine büyük ve küçükbaş hayvan çiftliği kurdu. 30'a yakın çalışanının bulunduğu çiftlikte kendisine de müstakil bir ev yaptıran Arıkan, hafta sonları çiftlikte vaktini geçiriyordu. Arıkan, şoförü Şerif Eker ile birlikte bayramdan bir gün önce çiftliğe geldi.

0x0-son-dakika-unlu-egitimci-cinayetinde-sok-detay-1657770207801

VAHŞET SABAHA KARŞI YAŞANDI

Gece geç saatlerde veterineri ve şoförü Şerif Eker ile birlikte yemek yiyen Arıkan, saat 00.00 sularında uyumak için odasına çekildi. Veteriner çiftlikten ayrılırken şoförü Eker ise kendi odasına geçti. Ancak sabaha karşı eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Arıkan ve Şerif Eker'i bıçaklayarak öldürüp evden ayrıldı. Ertesi gün Arıkan ve Eker'den haber alamaya çalışanları, çiftlik evine gitti.

0x0-son-dakika-unlu-egitimci-cinayetinde-sok-detay-1657770209958

ÇALIŞANLAR BULDU

Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i kanlar içinde bulan çalışanlar, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma olay yeri inceleme ve 112 Acil Sağlık ekipleri, Arıkan ile Eker'in defalarca bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Son dakika: Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü! İlk bilgilere ulaşıldı: Gece saatlerine kadar...Son dakika: Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü! İlk bilgilere ulaşıldı: Gece saatlerine kadar...

"SEVİLEN BİRİSİYDİ"

Nazmi Arıkan ve Şerif Eker'in cesetleri, otopsi için Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Köy Muhtarı Ali Yıldırım yaptığı açıklamada, 10 yıldır bölgede bazı tarım arazilerini satın alan Arıkan'ın çevrede sevilen birisi olduğunu söyledi. Arıkan'ın insanlara, köye çok faydasının dokunduğunu belirten Yıldırım, "Olay gece saatlerinde olmuş. Nazmi hocanın gece 24.00'e kadar telefon görüşmeleri varmış. Gündüz çiftlik çalışanları Nazmi hocanın öğlen 12.00'ye kadar dışarı çıkmadığını fark edince gidip bakıyorlar. Baktıklarında o kötü manzarayla karşılaşıyorlar. İkisini de yerde yatar vaziyette görüyorlar" dedi.

0x0-son-dakika-unlu-egitimci-cinayetinde-sok-detay-1657770201723

TEHDİT İDDİASI

Sabah'ta yer alan habere göre, Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken yakınlarının verdiği ilk bilgiye göre Arıkan'ın dershaneler nedeniyle uzun süredir tehdit edildiği ileri sürüldü. Öte yandan olay yerinden ve Gelibolu merkezde yapılan kamera görüntüleri incelemesinde bir kişinin otobüsle şehre geldiği ve köye gittiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.