1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Vatandaşlar uyarıldı: Erzurum kavrulacak!
Vatandaşlar uyarıldı: Erzurum kavrulacak!

Vatandaşlar uyarıldı: Erzurum kavrulacak!

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre; hava sıcaklıkları Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Ardahan genelinde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde hissedilir derecede artacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre; hava sıcaklıkları Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Ardahan genelinde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde hissedilir derecede artacak. Uzmanlar artan sıcaklara karşı vatandaşları uyarırken kronik hastalığı bulunanlar için sıcak çarpması alarmı verdi.

Erzurum’da sıcak hava kendini iyiden iyiye hissettirirken uzmanlar yaşlı ve kronik hastalığı bulunanlara karşı uyarıda bulundu. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta başına kadar bölgede süreceği belirtildi. Yapılan uyarıda, Erzurum 32-35 °C, Erzincan: 36-39 °C, Bayburt: 35-37 °C, Ardahan : 29-32 °C olacağı belirtilirken sıcaklıklardaki yükselişe bağlı olarak güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir’’ denildi. Kaynak/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.