1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Vatanım Sensin'de duygulandıran sahne! Ya İstiklal Ya Ölüm
Vatanım Sensin'de duygulandıran sahne! Ya İstiklal Ya Ölüm

Vatanım Sensin'de duygulandıran sahne! Ya İstiklal Ya Ölüm

Yeni sezona fırtına gibi başlayan Vatanım Sensin sosyal medyada en fazla konuşulan konu oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Yeni sezona fırtına gibi başlayan Vatanım Sensin sosyal medyada en fazla konuşulan konu oldu. Vatanım Sensin'de İngiliz elçilerin himaye teklifinin Mustafa Kemal tarafından reddedilmesinin ardından 'Ya İstiklal Ya Ölüm' sloganlarının atıldığı o sahne ise sosyal medyayı salladı.

Vatanım Sensin'de duygulandıran sahne! Ya İstiklal Ya Ölüm

9 saat önce

  •  
  •  
  •  
  •  
    •  
    •  
    •  
  •  
  • 0

 

 

KanalD'de 9 Kasım Perşembe akşamı yeni sezon 32. bölümüyle ekrana dönen Vatanım Sensin'deki Ya İstiklal Ya Ölüm sahnesi diziye damga vurdu. İngiliz elçiler himaye tekliflerini Mustafa Kemal'e iletti. Ancak elçiler aldıkları cevap karşısında yüzleri asık olarak Mustafa Kemal'in yanından çıktı. O anlarda Mustafa Kemal'in yanında bekleyenler ise 'Ya İstiklal Ya Ölüm' sloganları attı. Sosyal medyada Perşembe akşamı trending topic olan Vatanım Sensin'deki bu sahneler herkesi duygulandırdı.

Vatanım Sensin'in yeni sezon ilk bölümü Cevdet'in hikayesiyle başladı. Sezon finalinde Yunan karargahında toplantı sırasında generalleri öldüren Cevdet, binadaki patlama sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede uzun süre yaşam savaşı veren Cevdet, çıktıktan sonra yeniden Yunan ordusu içindeki gizli görevine döndü. Ancak Cevdet'le birlikte patlamadan sağ olarak bir kişi daha vardı. Aynı zamanda Cevdet'in Yunan askerlerine ateş ettiğini de gören askerin konuşmasını ise İngiliz casusu Hamilton engelledi.

Bugüne kadar Büyük Britanya için görev yapan ve işgal kuvvetlerini destekleyen Hamilton, artık Atatürk'ün yanında görev yaptığını açıkladı ve Cevdet'i kurtardı. Hamilton'un bu beklenmedik saf değişiminin nedeni ise henüz ortaya çıkmadı. Artık Cevdet ve Hamilton, Mustafa Kemal'in emrinde birlikte çalışmaya başladı.

Diziye yeni katılan Ufuk Bayraktar'ın canlandırdığı Dağıstanlı rolü ise yeni sezonda kilit rollerden biri olacağını daha ilk bölümde gösterdi. Cevdet ve ailesinin öldü sandığı Azize'nin de , Dağıstanlı'nın yanında olduğu ortaya çıktı. Dağıstanlı ve efeleri. milli mücadele sırasında Mustafa Kemal'in emrinde, Cevdet ile birlikte önemli görevler yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.