1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Anderson Talisca transferini resmen duyurdular!
Ve Anderson Talisca transferini resmen duyurdular!

Ve Anderson Talisca transferini resmen duyurdular!

Anderson Talisca için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'dan ayrılacağı iddia edilen yıldız oyuncu Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Al-Nassr'dan ayrılmaya hazırlanan Anderson Talisca'nın yeni durağı belli oluyor. Adı geçtiğimiz yaz ve devre arasında Beşiktaş'ın gündemine gelen yıldız oyuncu Anderson Talisca, Süper Lig'e geri dönüyor.

ANDERSON TALISCA, ARABİSTAN'DAN AYRILIYOR

Anderson Talisca, 2021'in yazında transfer olduğu Al-Nassr'a veda etmeye hazırlanıyor. Brezilya basınına göre; 30 yaşındaki yıldız, oyuncu sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak.

YENİDEN SÜPER LİG! RESMEN DUYURDULAR...

Brezilya basınında yer alan habere göre; Sezon sonu Al-Nassr'dan ayrılmaya hazırlanan Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e geri dönecek. 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha, transfer için eski takımı Beşiktaş ile görüşecek. Yıldız ismin gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giyme ihtimali yüksek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Al-Nassr formasıyla şu ana kadar 24 resmi maça çıkan Anderson Talisca, bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1938 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 22 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.