1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve büyük Fatih Terim sürprizi! Yeni takımı herkesi şaşırttı...
Ve büyük Fatih Terim sürprizi! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Ve büyük Fatih Terim sürprizi! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yunan ekibi Panathinaikos macerası kısa süren Fatih Terim, yeni bir serüvene imza atmaya hazırlanıyor. Fatih Terim'in kısa süre içerisinde yeni takımının başına geçebilir. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Geçtiğimiz sezonun ortasında sürpriz bir karar alarak Yunanistan'ın dev ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim için gündem durulmuyor. Yeşil-beyazlı ekipte tutunamayan Terim, kariyerine ara vermeden sürpriz bir takımın başına geçmeye hazırlanıyor.

FATİH TERİM, ARABİSTAN'A GİDİYOR

Geçtiğimiz ay Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim yeni bir imza atıyor. Arap basınında yer alan habere göre; İsmail Kartal ile görüştüğü iddia edilen Al Taawon, Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi. İki taraf arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve küçük pürüzlerin kısa sürede giderildikten sonra resmi imzaların ay sonuna kadar atılacağı belirtildi.

PANATHINAIKOS RAKAMLARI

Fatih Terim, 5 ay süren Panathinaikos kariyerinde yeşil-beyazlı ekibinde tüm kulvarlarda 26 resmi maça çıkmıştı. 71 yaşındaki teknik adam, bu mücadelelerde 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayarak 1.85 puan ortalaması tutturmayı başarmıştı.

Tecrübeli çalıştırıcı, PANA ile Yunanistan Kupası'nda finale çıkma başarısı göstermiş ancak görevden ayrıldığı için finalde takımın başında yer alamamıştı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.