1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Cenk Tosun transferini duyurdular!
Ve Cenk Tosun transferini duyurdular!

Ve Cenk Tosun transferini duyurdular!

Cenk Tosun için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan ve geleceği merak edilen yıldız golcü Cenk Tosun'un yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanan Cenk Tosun için sıcak bir gelişme yaşandı. Süper Lig'e yükselen İstanbul temsilcisi Eyüpspor, tecrübeli golcü Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

CENK TOSUN, BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR

2022'nin yazında Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun için yolun sonu gözüktü. Sezon sonu siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli golcü için yönetim herhangi bir girişimde bulunmadı. 32 yaşındaki milli golcünün sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Sabah'ın haberine göre; Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, Cenk Tosun için harekete geçti. Eflatun-sarılılar, sezon sonu Beşiktaş'a veda edecek olan tecrübeli golcü için temaslara başlayacak. Gelecek sezon Süper Lig'de boy gösterecek olan İstanbul temsilcisi iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2413 dakika sahada kalan 32 yaşındaki golcü, 11 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.