1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ve Salih Uçan geri dönüyor! Resmen duyurdular
Ve Salih Uçan geri dönüyor! Resmen duyurdular

Ve Salih Uçan geri dönüyor! Resmen duyurdular

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Salih Uçan için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekipte geleceği merak konusu olan milli oyuncu, kararını verdi. İşte Salih Uçan haberinin detayları…

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ta 2'nci sezonunu geçiren ve performansıyla taraftarın sevgili olan Salih Uçan için sıcak günler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan başarılı orta saha oyuncusunun yeni adresini resmen duyurdular.

SALİH UÇAN, SERIE A'YA GERİ DÖNÜYOR

Bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Beşiktaş'ta ayakta kalan isimlerin başında gelen Salih Uçan, siyah-beyazlı taraftarları üzecek bir karar aldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Salih Uçan, Lazio ile prensip anlaşmasına vardı ve yaz transfer dönemi başladığında resmi sözleşmeye imza atacak.

EZELİ RAKİP FORMASI GİYECEK

Salih Uçan, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında Serie A'da kiralık olarak Roma forması giymişti. İtalyan ekibi, milli oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmamıştı. 30 yaşındaki oyuncu, Lazio'ya imza atarsa başkent ekibinin ezeli rakibinde forma giymiş olacak.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Salih Uçan, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 76 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 13 asist üreterek skora etki etmeyi başardı. Salih, Beşiktaş ile 1 kez de Türkiye Süper Kupası'nı havaya kaldırdı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.