1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Sergio Ramos transferi bitti!
Ve Sergio Ramos transferi bitti!

Ve Sergio Ramos transferi bitti!

La Liga'da Sevilla'da forma giyen ve sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Sergio Ramos için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Süper Lig deviyle anılan Sergio Ramos için nihai karar çıktı. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erdikten sonra ismi Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Sergio Ramos, sürpriz bir karar alarak Sevilla ile 1 sezonluk sözleşme imzalamıştı. Sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan İspanyol savunmacının adı bir kez daha Beşiktaş ile anılmıştı. Siyah-beyazlılardan transfer politikası ile ilgili bir açıklama gelerek bu iddialara son nokta konuldu.

HÜSEYİN YÜCEL, SERGIO RAMOS TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Süper Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta ikinci başkan Hüseyin Yücel, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yücel yaptığı açıklamada "Kesinlikle üst düzey transferler yapılacak ama emekli olmaya yakın olan oyuncularla görüşmüyoruz." ifadelerini kullanarak Sergio Ramos'un gündemlerinde olmadıklarını ve bu transferinde kendileri için bittiğini de belirtmiş oldu.

SEVILLA RAKAMLARI

Sergio Ramos, geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla tüm kulvarlarda 37 resmi maçta 3301 dakika süre buldu. 38 yaşındaki oyuncu, Endülüs ekibinde 7 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

1.84 boyundaki savunmacının güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.