1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve sonunda! Sebastian Szymanski transferi resmen bitti...
Ve sonunda! Sebastian Szymanski transferi resmen bitti...

Ve sonunda! Sebastian Szymanski transferi resmen bitti...

Sebastian Szymanski için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Performansıyla Avrupa ekiplerini peşine takan yıldız oyuncu Sebastian Szymanski için Fenerbahçe'de karar verildi. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen Sebastian Szymanski, başarılı performansıyla Avrupa ekiplerini peşine taktı. Büyük teklifler beklenen Sebastian Szymanski için sarı-lacivertli yönetim kararını verdi.

SEBASTIAN SZYMANSKI'YI GALATASARAY İSTEDİ, FENERBAHÇE ALDI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Sebastian Szymanski oldu. Galatasaray'ın da peşinde olduğu Polonyalı yıldızı Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro bonservisle kadrosuna katan sarı-lacivertliler, 2027'nin yazına kadar sözleşme imzaladı.

AVRUPA PEŞİNDE! TRANSFER İÇİN KARAR VERİLDİ

Geldiği günden bu yana başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Sebastian Szymanski, Avrupa ekiplerini peşine taktı. Dev kulüplerle anılan Polonyalı yıldız için Fenerbahçe'de karar verildi. Sarı-lacivertliler, Szymanski'yi ara transfer döneminde bırakmama kararı aldı.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI: 21 GOLE KATKI

Sebastian Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 19'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 1832 dakika sahada kalan 24 yaşındaki Polonyalı yıldız, 11 gol ve 10 asistle skora etki etti.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.