1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Volkan Konak'tan çok sert 'mülteci' tepkisi
Volkan Konak'tan çok sert 'mülteci' tepkisi

Volkan Konak'tan çok sert 'mülteci' tepkisi

Türkiye'deki sığınmacı sayısı milyonları aştı. Bu yüzden de pek çok ünlü isimden bu duruma tepki sesleri yükseliyor. Ünlü sanatçı Volkan Konak ta ülkede yaşanan mülteci akınına sessiz kalmayan isimlerden oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- İktidarın uyguladığı tartışmalı politikalar sonucu Türkiye'deki sığınmacı sayısı milyonları aştı. Türkiye’deki en sıcak gündem konularından biri sığınmacı sorunu. Resmi rakamlara göre Türkiye'de şu an toplam 6 milyona yakın yabancı var. Muhalefete göre ise bu sayı 10 milyona dayandı.

Sayısı net olarak belli olmayan ama bazı iddialara göre 1 milyon yabancıya da vatandaşlık verildiği ileri sürülüyor.

İşte tam olarak bu yüzden de pek çok ünlü isim duruma tepki gösteriyor. Tepki gösteren isimlerden biri de Volkan Konak oldu.

Konak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

"Sevgili dostlar; 21 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul’da bir semtimizde verdiğimiz konserde, büyük bir göç dalgası ve nüfus yoğunluğu gördüm. Ben bu sorunun bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum, Resmen dehşete düştüm. Oradaki yetkililerle görüştüğümde ise şu an ilçelerinde 112 yabancı dilde konuşan 10 binlerce kaçak ve mülteci olduğunu söylediler.Yine yetkililer İstanbul’daki sayılarının ise 2,5 milyon olduğunu belirttiler. Bu durumda Türkiye genelini düşünemiyorum bile. (10 milyon üzerinde olduğu söyleniyor.) Oy ve siyasi ikbal için, bu ülkeyi cüzdanındaki bozuk para gibi harcayanlara son sözüm;

“BEYLER BU VATANA NASIL KIYDINIZ”

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum