1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Yakutiye Belediyesinden "Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı"...
Yakutiye Belediyesinden "Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı"...

Yakutiye Belediyesinden "Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı"...

Yakutiye Belediyesi bu yıl birincisini düzenlediği "Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı" nı Kargapazarı Dağları’nın zirvesinde gerçekleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Yakutiye Belediyesi Kargapazarı Dağları’nın zirvesinde “Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı"  etkinliği düzenledi. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz’ün katıldığı kamp programında gençlerle doğa yürüyüşü, gökyüzü gözlemlemesi, konaklama ve çeşitli etkinlikler yapıldı.

Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Başkan Uçar, “Gençlerimizle doğa yürüyüşü, gökyüzü gözlemlemesi, konaklama ve çeşitli etkinlikler yaptığımız kampımıza AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Öz de ziyarette bulundular. “Dünyanın Göbeği” olarak adlandırılan ve coğrafyamız için çok önemli bir yere sahip olan Kargapazarı Dağları’nın zirvesindeki bu özel mekanın önemi hakkında genç kardeşlerimize bilgiler aktararak, hoş sohbet bir vakit geçirdik. Geleceğimiz olan tüm genç kardeşlerimize doğaya karşı olan ilgilerinden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, ömür boyu başarılar diliyoruz” dedi.

“Gençlerimizle Türkiye Yüzyılı hedeflerimize yürüyoruz”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Gençlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz” diyen Milletvekili Öz ise, “Yakutiye Belediyemizin düzenlediği Nef-i Alem Su Şenliği programına katıldık. Değerli genç arkadaşlarımızla hasbihal ettik. Bu güzel organizasyonu tertip edenlere ve katılımlarıyla programı renklendirenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimizle hep birlikte Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.