1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yakutiye MEM'de Gazioğlu dönemi
Yakutiye MEM'de Gazioğlu dönemi

Yakutiye MEM'de Gazioğlu dönemi

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen Abdurrahman Gazioğlu göreve başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu göreve başladı. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını kaydeden Gazioğlu şu ifadelere yer verdi;

“9 Ekim 2023 tarihi itibariyle Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi yarınlar hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personellerimize, velilerimize saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Abdurrahman Gazioğlu kimdir?

1974 Erzurum Şenkaya ilçesi doğumlu.  1995 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Kilis İli Kilis Lisesinde göreve başladı. Uzun yıllar Erzurum’da çeşitli okullarda okul yöneticiliği yaptı.  2010 yılından 2014 yılına kadar aralıklarla  Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görevlendirildi. 2014 yılı, 21 Nisan tarihinde Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde AB hibe Erasmus projelerinin yapımı, uygulanması başta olmak üzere, bir çok sosyal sorumluluk projelerinin yürütülmesini sağlamıştır. Koordinatörlüğünü yapıp yürüttüğü SODES projeleri ile  toplam: 5 okula Z kütüphane (zenginleştirilmiş kütüphane) bütün donanımları ile birlikte yapılmasını sağlamıştır. 2018 yılında “Robotik Kodlama ve yazılım projesi” kapsamında 15 ortaokula birer eğitim merkezi kurulmasına öncülük etmiştir. Bu proje ile, öğrencilerimizin bilimsel teknoloji, yazılım üretim ve geliştirmeleri sağlanmıştır. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklerde kuruculuk ve yönetici pozisyonunda faaliyetlerde bulunmuştur. 06.05.2022 tarihinde Narman İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak tayin olmuş ve bu görevini 14.10.2022 tarihine kadar sürdürmüştür. 24.10.2022 tarihinden  09/10/2023 tarihine kadar Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmış ve 09/10/2023 tarihinde Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır. Halen bu görevine devam etmekte olup,  Evli ve iki çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.