1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Yakutiye'de gece mesaisi: Uçar çalışmaları yerinde izledi
Yakutiye'de gece mesaisi: Uçar çalışmaları yerinde izledi

Yakutiye'de gece mesaisi: Uçar çalışmaları yerinde izledi

Erzurum’da yağışların durmasıyla birlikte kar temizleme çalışmalarına ağırlık veren Yakutiye Belediyesi, personel ve araçlarını takviye etti. Gece boyu mesai yapan karla mücadele ekiplerine vatandaşlar çay ikramında bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da yağışların durmasıyla birlikte kar temizleme çalışmalarına ağırlık veren Yakutiye Belediyesi, personel ve araçlarını takviye etti. Gece boyu mesai yapan karla mücadele ekiplerine vatandaşlar çay ikramında bulundu.   

Yağışların durması ile birlikte sorumluluk bölgelerinde karla mücadeleye başlayan Yakutiye Belediyesi, personel ve araçlarının büyük kısmını temizlik çalışmaları için görevlendirdi.

Belediye bünyesinde park bahçeler ve temizlik işlerindeki personelini takviye olarak sahaya süren Başkan Mahmut Uçar, gece boyu yapılan karla mücadele çalışmaları yerinde inceledi. Ekipler ana arterler ile mahalle aralarına girerek kar kaldırma ve temizlik çalışması yaptı.

Araç trafiğinin az olduğu gece saatlerine kadar mesai yapan belediye ekiplerine Çırçır Dere Sokak sakinleri duyarsız kalmadı.  Hayal Sitesi sakinlerinden Adem Kuşkapan, soğuk havaya rağmen görevlerini aksatmadan yürüten ekiplere sıcak çay ve kurabiye ikramı yaptı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, “ Yakutiye Belediyesi sahada. Yakutiye’mizin dört bir yanında aralıksız bir şekilde karla mücadele eden ekiplerimizi ziyaret ederek, özverili çalışmalarına tanıklık ettik. Mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, ekiplerimize sıcak çay ikram eden kadirşinas hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tatili fırsat bildi

Etkili olan kar yağışı sonrası tüm yoğunluğu karla mücadele çalışmalarına verdiklerini belirten Başkan Uçar, “ Özellikle okul ve cami bahçeleri için öze ekip kurduk. Okulların tatil olmasıyla birlikte ekiplerimiz söz konusu yerleri temizlemeye başladı. Amacımız okullar açıldığında yavrularımızın sıkıntı çekmeden temiz bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri” diye konuştu.  

Melek Ahıskalı/ Pusula

2023/11/10918816461701176422.jpeg

2023/11/19653498371701176421.jpeg

2023/11/6258032371701176422.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.