1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Yavilioğlu'ndan Erzurum'a ödenek müjdesi
Yavilioğlu'ndan Erzurum'a ödenek müjdesi

Yavilioğlu'ndan Erzurum'a ödenek müjdesi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda şehrin sorunlarıyla ilgili gündeme gelen çalışmalara, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Dr. Cengiz Yavilioğlu’ndan ödenek müjdesi geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın’la telefonda görüşen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Dr. Cengiz Yavilioğlu, Palandöken Lojistik Merkeziyle uluslararası karayolunu birbirine bağlayan stabilize yolun yapımı için ihale sürecinin başlatıldığını duyurdu. Birkaç gün içinde ihalenin yapılacağını belirten Özakalın,  gerekli ödeneğin Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü’ne aktarıldığını açıkladı.

Yavilioğlu ayrıca, Erzurum genelinde devam eden Devlet Su İşleri (DSİ) projeleri için 61 milyon lira, Erzurum Kalesi’nde devam eden çalışmalar için de 8,5 milyon lira ödeneğin ilgili kurumlara aktarıldığı müjdesini verdi.

Şehrin ve iş dünyasının gündemini oluşturan sorunların çözümüne yönelik çabaları ve aktarılan ödeneklerden dolayı Yavilioğlu’na teşekkür eden Özakalın, devam eden süreçte de Erzurum’un meselelerinin çözüme kavuşturulması adına yakın temasta olmayı sürdüreceklerini ifade etti..

PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.