1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yeneroğlu'ndan Arınç ziyaretine ilişkin açıklama: Ülkenin gidişatından endişeli
Yeneroğlu'ndan Arınç ziyaretine ilişkin açıklama: Ülkenin gidişatından endişeli

Yeneroğlu'ndan Arınç ziyaretine ilişkin açıklama: Ülkenin gidişatından endişeli

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın ülkenin gidişatından endişeli olduğunu açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nu geçtiğimiz cuma günü TBMM'de ziyaret etmişti.

ZİYARETİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yeneroğlu ziyareti sosyal medyadan duyurarak "TBMM eski Başkanı değerli Ağabeyim Sn. Bülent Arınç Beyefendi'ye nazik ziyaretleri ve yakın ilgisi için teşekkür ederim. Hukuksuz yargılamalarla birlikte yaşanan büyük acıları ve KHK'lıların mağduriyetleriyle ilgili çözüm önerilerimizi görüştük." açıklamasını yapmıştı.

Bülent Arınç'tan zehir zemberek yanıt: Her devrin kalıbına giren omurgasızlardan korkmamBülent Arınç'tan zehir zemberek yanıt: Her devrin kalıbına giren omurgasızlardan korkmam

"ARINÇ ÜLKENİN GİDİŞATINDAN ENDİŞELİ"

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre Yeneroğlu, ziyarette ilişkin olarak Arınç'ın somut örnek vermediğini, ülkenin gidişatından endişeli olduğunu ve hukuksuzlukların artık sıradanlaştığı noktasında kendisiyle aynı düşüncede olduğunu belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.