1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Yeni Şafak çıldırmış olmalı
Yeni Şafak çıldırmış olmalı

Yeni Şafak çıldırmış olmalı

DAĞLICA saldırısı sonrasında Yeni Şafak Gazetesi öyle bir manşet attı ki 'çıldırmış' olmalılar dedirtti. İşte HDP - CHP ve MHP liderlerini hedef yapan o manşet.

A+A-
Erzurum Güncel- Türkiye Dağlıca saldırısıyla sarsılırken bugün Yeni Şafak Gazetesi'nin terörden yola çıkarak attığı manşet 'akıl ve izan' dışı oldu. Gazetenin manşetine MHP , HDP ve CHP liderinin resimleri konuldu ve altına büyük harflerle TEMİZLENECEK yazıldı. 

Yeni Şafak Gazetesi'nin 'çıldırmış bunlar' dedirten manşetinde HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın resminin üstüne büyük harflerleKATİL yazıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmini de onun yanına yerleştiren Yeni Şafak Gazetesi, Yakışmadı kelimesinin altına 'Pişkince açıklama' diye yazdı. Kılıçdaroğlu'nun hemen yanına da Devlet Bahçeli'nin resmi konuldu. Bahçeli'nin resminin üstüne de AYDIN DOĞAN AĞZI başlığı atıldı. 

TEMİZLENECEK
üç liderin resimlerini manşetine yanyana dizen Yeni Şafak Gazetesi altlarına da büyük puntolarla TEMİZLENECEK yazdı. Yeni Şafak Gazetesi'nin bu manşeti açık bir şekilde hedef gösterme ve tehdit olarak nitelendi. 

yenisafak-8-eylul-2015-mhp-chp-hdp-manseti.jpg
İşte Yeni Şafak Gazetesi'nin Dağlıca saldırısı için attığı ve üç siyasi parti liderini hedef haline getirdiği 8 Eylül 2015 tarihli manşeti.
İnternethaber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.