1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yeni Stadyum Erzurum'a hayırlı olsun
Yeni Stadyum Erzurum'a hayırlı olsun

Yeni Stadyum Erzurum'a hayırlı olsun

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Dadaşların dört gözle beklediği “Erzurum Kazım Karabekir Yeni Stadyumu’ için proje aşamasının tamamlandığını ve ihale sürecine geçildiğini duyurdu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumlu vatandaşlar ve mavi beyazlı taraftarların uzun zamandır hayalini kurarak heyecanla beklediği “Yeni Erzurum Stadyumu” için müjdeyi AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok verdi. Altınok, stat projesinin tamamlanarak ihale sürecine geçildiği bilgisini paylaştı.  Altınok, “Üzerinde özenle durduğumuz stadın proje aşaması tamam. En kısa sürede ihale edilecek. Erzurum, Erzurumspor bizim sevdamız. Sevdamız için mücadelemiz ilk günkü aşk ve heyecanla devam edecek” ifadelerini kullandı.  

En kısa sürede ihale edilecek

Erzurum’da katıldığı yerel bir televizyonda konuya ilişkin açıklamalarda bulunan aAltınok, “Proje aşamasının tamamlandığı ve ihale sürecine geçilen ‘Erzurum Kazım Karabekir Yeni Stadyumu’ toplam 20 bin kişilik kapasiteye sahip ve içerisinde bir çok sportif faaliyetin yapılacağı devasa bir yaşam merkezi haline geliyor.  Uzun zamandır şehrimiz insanları ve taraftarlarının hayalini kurduğu ve mücadelemizle başarıyla sonuçlanan ‘Yeni Erzurum Stadyumu’ kadim şehrimiz Erzurum’a hayırlı, uğurlu olsun. Erzurum, Erzurumspor bizim sevdamız. Sevdamız için mücadelemiz ilk günkü aşk ve heyecanla devam edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanımız, il başkanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte projenin üzerinde çok fazla durduk. Ortaya güzel bir şey çıktı. Para da bir problem yok.  En kısa sürede ihalesi yapılacak.” İfadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum