1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Yeni yüzyılda yeni dönem
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Yeni yüzyılda yeni dönem

A+A-

Bundan böyle bu ülkede, siyasi ikbalini terör seviciliğine, çetelere, uyuşturucu baronlarına ve ihanet odaklarına bağlayanlar akıllarını başlarına devşirsinler: Eski çamlar bardak oldu!

 

Türkiye çok kararlı: Bu ülkenin şehirleri en az gündüz kadar geceleri de güvenli olacak.

Türkiye kararlı: Bu ülkede kimse elini kolunu sallayıp mafyacılık oynayamayacak, leblebi satar gibi uyuşturucu satamayacak.

Türkiye kararlı: Bu ülkede mezhebi ve meşheri ne olursa olsun hiçbir suç çetesi ya da organize suç şebekesi halk üzerinde tahakküm kuramayacak.

Türkiye kararlı: Verdiği üç kuruşa karşı bin lira faiz talep eden bunu da tahsil edemediği zaman cinayetler işleyen tefeci ve kara para ağaları kaçacak delik arayacak.

Türkiye, suç ve suçlulara karşı bugüne kadar sürdürdüğü mücadeleyi, aynı kararlıkla devam ettirmekle birlikte kökünü kazıma azminde olacak.

 

Türkiye ezber bozuyor

Birçok kimse belki farkında değil ama Türkiye; son yıllarda özellikle de son on yılda ezber bozan operasyonlara, yeni yapılanmalara ve birçok ülkenin şaşkınlıkla izlediği atılımlara sahne oluyor. Türkiye, bir yanda asrın felaketi olan o büyük depremin enkazını kaldırıp, o şehirlerimizi yeni baştan inşa ve ihya etmeye çalışırken, beri yanda da ülkemize kasteden ne kadar düşman ve hain varsa alayının üzerine birden gidiyor. Suriye, Irak ve içerideki operasyonlar göstermektedir ki Türkiye, istiklali ve ikbali uğruna gözünü budaktan sakınmıyor, ucunda ölüm de olsa düşmana aman vermiyor.

 

Gizli FETÖ’cüler

Türkiye diken üstünde… Çünkü Türkiye, hala PKK’dan kat be kat tehlikeli olan FETÖ illetinden bütünüyle arınmış ve kurumlarını emniyet altına almış değil. Daha yakın zamanda kodları çözülen bir gizli arşivde, bir şekilde kendilerini saklamayı başarmış üç bin dolayında kripto FETÖ’cünün devlet içerisinde olduğunu gösteriyor. Yargıda, emniyette, askeriyede, eğitimde ve her yerde… Tamı tamına üç bin terörist, bu ülkede kendisini saklamayı başararak devlet memuriyetini sürdürüyor. Hani son seçimleri (Allah korudu) Millet İttifakı kazanmış olsaydı, işte bu yeni üç bin militanın ötesinde geçmişten gelen on binlercesi affedilecek ve devlete yeniden konuşlandırılacaktı.

 

Yeniden toparlanmaya çalışıyorlar

Bazı dostlar ısrarla “abartıyorsunuz” diyor. Biz de buna mukabil “hayır biz bir gerçeğin altını kalınca çiziyoruz. Zira o gerçek devletin resmi bilgileriyle sabittir” ifadesini kullanıyoruz. FETÖ, pıtrak otu gibi en olmadık yerlerde filiz veriyor! 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden yedi yıldan fazla bir zaman geçti. Sanırsınız ki artık bu örgüt darmadağın olmuştur ve bir daha benzeri bir ihanette bulunamaz. Asla doğru bir bakış açısı değil bu… FETÖ, elbette ki çok ölümcül bir darbe aldı ama hala ölmedi. Tıpkı genel seçimler öncesinde olduğu gibi bu eli kanlı terör örgütü şimdi de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini sabote etmek için var gücüyle mücadele ediyor.

 

FETÖ, muhalefetten umudunu kestiği için partner olarak tefecileri ve uyuşturucu baronlarını seçti!

FETÖ, muhalefet partilerinden umudunu kestiği yani bu yapılarıyla muhalefet partilerinin Cumhur İttifakı’nı yenemeyeceğini gördüğü için umudunu uyuşturucu baronlarına, suç çetelerine, organize örgütlere ve tefecilere bağladı. Fakat bu alçak ve hainlerin unuttuğu hakikat şudur: Ne Türkiye eski Türkiye ne de vatandaş eskisi gibi her Allah diyenin mümin olduğuna inanıyor. Şerbetliyiz. Zira FETÖ gerçeğini yaşadık. FETÖ insanları din üzerinden devşirmiş ve din üzerinden hainlik çemberine sokmamış mıydı? Bu ülkede milyonlarca insan bu hain şebekenin kurbanı oldu. Zannettiler ki “cemaat” asrısaadet sunuyor!

 

Pişman olanlar azınlıkta

Nadim olanlar var, az da olsa… Lakin hala aynı “davaya” inanıp aynı “hedefe” iman eden alçaklar çoğunlukta… Kabe yerine, Okyanus ötesine secde eden o zavallılar ve akıl fukaraları diyor ki, “geri gelmemiz yakındır.” Doğru hayaliniz tam da böyle… Ama uttuğunuz şu: Türkiye’nin eli artık pancar doğramıyor. Mezhepçilik, Kürtçülük ve mandacılık anlayışı ile siyaset yapanlar bilsin ki bu ülke artık onlar için çok ama çok uzak bir liman… Dostlar, bu millet bu vatanı ve devleti bir akşam çay bahçesinde çayını yudumlarken hediye paketi içerisinde bulmamıştı ki, yine bir akşam çay bahçesinde çöp diye bırakıp gitsin.

 

Bütün ümitlerini Erdoğan’ın ölümüne bağladılar!

Öyle inanıyorlar ki, bir şekilde “Tayyip giderse”, yerine gelecek biri Tayyip gibi FETÖ karşıtı olmayacak! Bu durumda örgüt yeniden toparlanacak ve kaldığı yerden devletin kılcal damarlarına nüfuz etmeye devam edecek. İki de bir “Tayyip ölümcül hasta” deyip durmaları da bu yüzden… Millet devletine sahip çıkmayıp Cumhur İttifakı’nı galip getirmeseydi, olacağı tam da buydu: FETÖ’ye yüzde yüz af! Kurdular, hatta kuduz köpekler gibi saldırıp duruyorlar: Niye arkamızda Amerika ve bunca Avrupa devleti ve içerideki işbirlikçilerimize rağmen biz Türkiye’yi dize çökertemedik? Niye acaba?

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.