1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Yetkililere yalvarıyorum!
Yetkililere yalvarıyorum!

Yetkililere yalvarıyorum!

Erzincan Orduevi’nde, bir askerin yavru kediye yaptığı işkence görüntüleri Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Ünlü isimler de yaşananlara sessiz kalmadı. Nilüfer, üzüntüsünü “Artık bu ve bunun gibileri cezasız bırakmayın. Lütfen yalvarıyorum” sözleriyle paylaştı.

Erzincan Orduevi’nde bir askerin kediye işkence yaparken çekilmiş görüntüleri sosyal medyayı salladı. Er olduğu belirtilen kişi gözaltına alınırken, ünlülerden de tepkiler gecikmedi. Demet AkalınTwitter’dan “Yavru kediden ne istersin? Bir de sen elinde silahla evlenip yuva kurup baba mı olacaksın! Kanım dondu” yazarken, Murat Boz ise “Yetmiyor yakalamak. Hayvanlara yapılan işkence ve kötü muameleye yönelik yaptırım ve cezaların caydırıcılık noktasına getirilmesi bir zorunluluktur” diye konuştu.

Şarkıcı Nilüfer, Instagram hesabından yaşanan görüntüleri payşalarak şu cümlelere yer verdi: “Paylaşmak istemezdim böyle bir vahşeti ama dünya alem görsün istedim. Lütfen sizlerde paylaşın, burada artık toplum vicdanı devreye girmeli, buna mecburuz bu zavallı çaresiz varlığa bunu yapan bize, çocuklarımıza neler yapar. Devletimizden rica ediyorum. Artık bu ve bunun gibileri cezasız bırakmayın. Lütfen yalvarıyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.