1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yılın transfer olayı!
Yılın transfer olayı!

Yılın transfer olayı!

Yılın transfer olayı! Süper Lig devinden ezeli rakibine şok teklif

A+A-

Erzurum Güncel- Süper Lig'in devleri ara transfer dönemi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Beşiktaş'tan Trabzonspor'a gündeme oturacak bir teklif geldi. Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yüksek maliyetinden kurtulmak elden çıkarmak istediği Vida'yı, bordo-mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu'na kiralık olarak önerdiği ancak bu teklifin reddedildiği iddia edildi.

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor.... Süper Lig'de lider Trabzonspor, ara transfer döneminde şampiyonluğa emin adımlarla yürüyeceği takviyeleri yapmaya tüm hızıyla devam ediyor. Edgar le'nin sezonu kapatmasının ardından önceliğini savunma hattına veren bordo-mavililere, Beşiktaş'tan şok bir teklif geldi.

TRABZONSPOR TEKLİFİ REDDETTİ

 

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu arayarak deneyimli savunmacı Domagoj Vida'yı 6 ay kiralık göndermeyi önerdi. Yüksek maliyeti nedeniyle Beşiktaş'ın elden çıkarmak istediği Hırvat futbolcu için yapılan teklif bordo-mavililer tarafından reddedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.