1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yılmaz Vural'dan 'Milli Takım' paylaşımı
Yılmaz Vural'dan 'Milli Takım' paylaşımı

Yılmaz Vural'dan 'Milli Takım' paylaşımı

Milli Takım teknik direktörlüğüyle adı anılan Yılmaz Vural, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Vural, "Tüm güzel yorumlarınızı tek tek okuyorum. Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6'ncı maçında deplasmanda Hollanda ile karşılaşan ve 6-1'lik mağlubiyetle sahadan ayrılan Milli Takım'da eleştiri okları Şenol Güneş'e çevrilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, dün yaptığı açıklamayla A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Ayrılığın açıklanması ile birlikte Şenol Güneş'in yerine gelecek olan yeni teknik direktörün kim olacağı tartışmaları başladı. En büyük adayların başında Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Samet Aybaba ve Löw gelirken Yılmaz Vural'ın da ismi anılıyor.

YILMAZ VURAL'DAN PAYLAŞIM

A Milli Takım’ın teknik direktörlüğü için adı geçen Yılmaz Vural, sosyal medyada hakkında yapılan yorumlar için yaptığı paylaşımda, "Güzel ülkemin güzel futbolseverleri. Twitter'daki tüm güzel yorumlarınızı tek tek okuyorum. Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

ZAFER ALGÖZ: YILMAZ VURAL GÖREVE

 

Oyuncu Zafer Algöz, Milli Takım Teknik Direktörlüğü iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Algöz, "Az önce Yılmaz Vural hocayla konuştum. Benim için şereftir. Para falan istemem yıllardır bekliyorum dedi" ifadelerini kullandı.

SAMET AYBABA: BENİM İÇİN BÜYÜK ONUR

A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminin resmen sona ermesiyle tecrübeli teknik adamın yerine gelebilecek isimlerden biri olduğu belirtilen Samet Aybaba, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. NTV Spor'a konuşan Aybaba, "A Milli Takım teknik direktörlüğü görevini tabii ki kabul ederim. Bu görev benim için büyük bir onurdur." dedi.

Aybaba sözlerini "Henüz federasyondan bir teklif yok. Eğer göreve başlarsam, en iyisini de yaparım. Bundan hiç şüphem yok" ifadeleriyle tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.