1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yunus Akgün transferi resmen bitti
Yunus Akgün transferi resmen bitti

Yunus Akgün transferi resmen bitti

Yunus Akgün için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sezonu kiralık olarak Leicester City'de geçiren ve Galatasaray'a dönmesi beklenen milli oyuncu Yunus Akgün'ün geleceği belli oldu. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak Leicester City'ye giden Yunus Akgün, sezon sonu geri dönüyor. Geleceği merak konusu olan milli oyuncu Yunus Akgün'ün geleceği için sarı-kırmızılılarda karar verildi.

YUNUS AKGÜN, GERİ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Yunus Akgün, kiralık olarak Championship ekiplerinden Leicester City'ye gönderilmişti. İngiliz ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği milli oyuncunun sarı-kırmızılılara geri dönmesi bekleniyor.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Sezon sonu Galatasaray'a dönecek olan ve geleceği merak konusu olan Yunus Akgün için karar verildi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un milli oyuncuyu gelecek sezon kadroda tutma kararı aldığı öğrenildi. 23 yaşındaki sağ kanatın takımda kalması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yunus Akgün, bu sezon Leicester City formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1294 dakika sahada kalan 23 yaşındaki milli oyuncu, 2 gol ve 3 asistle takıma katkıda bulundu.

AKŞAM 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.