1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Zehirlenerek öldürülen Rus casustan ses getirecek Putin iddiası!
Zehirlenerek öldürülen Rus casustan ses getirecek Putin iddiası!

Zehirlenerek öldürülen Rus casustan ses getirecek Putin iddiası!

Polonyum zehirlenmesi sonucunda hayatını kaybeden eski Rus casusunun ölmeden önce Putin hakkında bomba itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı!

A+A-

Erzurum Güncel- Ukrayna'yı işgal eden ve başkent Kiev'i ele geçirmek için her yolu deneyen Rus lider Putin, binlerce kişinin ölümüne neden oldu. Rus casus Alexander Litvinenko'nun anlattıkları ise herkesi şok etti.

Rus casusu olarak uzun yıllar görev yapan Alexander Litvinenko, Putin hakkındaki iddialarıyla yeniden gündem oldu. Rusya lideri Vladimir Putin, tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen Ukrayna'yı işgal etti. Kadın, çocuk, sivil demeden birçok insanın hayatını elinden alan Rus ordusu Kiev'i işgal edip savaş şartlarını Ukrayna'ya kabul ettirmek istiyor.

'HAKKINDAKİ İDDİALAR NEDENİYLE GÖREVE KABUL EDİLMEDİ'

2006 yılında zehirlenerek öldürülen Litvinenko, 'Putin'i öğrencilik zamanlarından tanıyan bazı insanlar onun normal olmadığını söylerdi. Hakkındaki iddialar nedeniyle göreve başlarken dış istihbarata kabul edilmedi. KGB Leningrad'ta göreve başladı.' dedi.

Rusya casusu Litvinenko, ölmeden önce yaptığı itiraflarında Vladimir Putin hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Putin: Luhansk ve Donetsk’teki halkların iradesi tanınmalıdır - Dış Haberler -  -

ÇOK KONUŞULACAK PUTİN İDDİASI! 'ZEVK ALIYOR'

Putin'in reşit olmayan kızlarla birlikte olduğunu iddia eden Litvinenko, Putin'in yakınlarındaki bazı kişilerin bu geceleri organize ettiğini söyledi. İddiaya göre bu gecelerde Putin, genç insanlarla birlikte oluyordu.

cac

'İDDİALAR PEŞ PEŞE GELİNCE...'

Bu durum açığa çıkınca birçok operasyon yapıldı ve iddiaların sahibi ile organizatörler tutuklandı!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.