1. HABERLER

  2. EGE

  3. Zeytinburnu'nda gergin gece!...
Zeytinburnu'nda gergin gece!...

Zeytinburnu'nda gergin gece!...

ZEYTİNBURNU’nda, korsan gösteri düzenleyen terör örgütü PKK sempatizanı yaklaşık 20 kişi, iki banka şubesine hasar verip sokaktaki otomobilleri taşladı. Mahallelinin müdahale ettiği gruptan yakalanan bir çocuk, toplanan kalabalığın elinden sağduyulu

A+A-

Erzurum Güncel-

Veliefendi Mahallesi Semiha Şakir Caddesi’nde, saat 21.30 sıralarında toplanan 20 kişilik grup, terör örgütü PKK lehine slogan attıktan sonra caddedeki iki banka şubesini taşladı.

Zeytinburnu'nda gergin gece
Foto galeri için tıklayın


Daha sonra ara sokaklara girerek, park halindeki araçlara zarar veren gruba araç sahipleri müdahale etti. Tartışma sırasında sokağa çıkanların sayısı artınca eylemciler kaçtı. Yaşanan kovalamaca sırasında 14-16 yaşlarında bir çocuk mahalleli tarafından yakalandı. çocuğu yakalayanlar polisin gelmesini beklerken, sayısı 100’ü bulan kalabalıktan bazı kişiler eylemci çocuğu linç etmek istedi.

Ancak, sokak sakinleri çocuğu yakında bulunan Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasına sokarak korumaya aldı. Dışarıda toplanarak, "Kahrolsun PKK" "Şehitler ölmez Vatan Bölünmez" şeklinde slogan atan kalabalığın sayısı giderek arttı. Bu sırada olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. çevik kuvvet bina önünde önlem alırken, eylemci çocuk, kalabalığa gösterilmeden binadan çıkartıldı. Slogan atarak beklemeye devam eden kalabalık, polis ve olay yerine gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın telkinleri ile dağıldı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.