1. HABERLER

  2. EGE

  3. Zeytinburnu'nda patlama: 4 yaralı
Zeytinburnu'nda patlama: 4 yaralı

Zeytinburnu'nda patlama: 4 yaralı

İstanbul Zeytinburnu'nda bir apartmanın giriş katında bulunan ambalaj imalathanesinde patlama meydana geldi. Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.

A+A-

Erzurum Güncel-

İstanbul Zeytinburnu'nda Mithatpaşa tramvay durağı yakınlarında Beştelsiz Mahallesi'nde saat 11.45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük patlama meydana geldi. Patlama 4 katlı bir binanın bodrum katında yaşandı.

Konuyla ilgili görgü tanıklarının ifadesine göre çok sayıda kişi yaralandı. Olayda, can kaybı olup olmadığı ise bilinmiyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Şiddetli patlama nedeniyle bina harabeye döndü. Patlamanın etkisiyle bazı araçlar savruldu.

PATLAMANIN NEDENİ

Patlamanın ambalaj imalathanesinde yaşandığı ve gaz sıkışmasından kaynaklandığı iddia ediliyor. Bir diğer iddiaya göre ise, patlama kimyasal maddelerden dolayı yaşandı.

Patlamayla birlikte 3 işçinin içeride mahsur kaldığı düşünülüyor.

Görgü tanıtlarının ifadesine göre, patlamanın olduğu an hamile bir kadın binadan aşağı atlarak yaralandı.

POLİS İNCELEME YAPIYOR

Olay yerine polis bomba imha ekiplerinin de geldiği ve çevrede inceleme yaptığı öğrenildi. Emniyet güçlerinin, herhangi bir patlayıcı olma ihtimaline karşı araştırma yaptığı belirtiliyor.

İSTANBUL VALİSİ MUTLU: TERöR SALDIRISI DEĞİL

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu'da meydana gelen patlamanın gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasından kaynaklandığını belirterek, olayda biri ağır 3 kişinin yaralandığını bildirdi.

Mutlu, yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'ndeki plastik ambalaj konusunda çalışan bir iş yerinde patlama meydana geldiğini belirtti.

Olay yerine itfaiye ve ambulansların sevk edildiğini ifade eden Mutlu, patlamada yaralanan 3 kişinin hastaneye sevk edildiğini bildirdi. Mutlu, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Vali Mutlu, herhangi bir terör saldırısının söz konusu olmadığını vurguladı.

Patlamanın nedenine ilişkin incelemelerin sürdüğünü kaydeden Mutlu, ilk belirlemelere göre, patlamaya gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasının neden olduğunu ifade etti.


'haberler'
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.