1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Afrin operasyonunda kahreden şehit haberi
Afrin operasyonunda kahreden şehit haberi

Afrin operasyonunda kahreden şehit haberi

Afrin operasyonuyla ilgili gelen son dakika habere göre, Zeytin Dalı Harekâtında Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yı şehit oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından, Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda Piyade Üsteğmen Oğuz Kaanusta'nın şehit olduğunu duyurdu.. Son dakika habere göre, Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın şehadet haberi Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan ve Serik ilçesinde bir okulda öğretmen olan eşi Saide Usta'ya ulaştı.3 yaşında bir kızı olduğu öğrenilen şehit Üsteğmen'in evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit Üsteğmen'in babasının da emekli astsubay olduğu öğrenildi.

"KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, şehit ile ilgili sosyal medya hesabından "Vatanımızın bekası için Afrin'de Zeytin Dali Harekati’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun" ifadesini kullandı.

AFRİN'DEKİ İKİNCİ ŞEHİT

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan şehit olmuştu. Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta, Afrin'de şehit verilen ikinci asker oldu.

Ayrıntılar geliyor...

Afrin'de neler oluyor? Zeytin Dalı Harekâtında son dakika gelişmeler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti yerine getirilecek

Kırmızı dosyanın sırrı ne? Güvenlik toplantısında dikkat çeken detay

Afrin'e giden askerden duygulandıran veda: Düğüne gidiyoruz biz!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.