1. HABERLER

  2. EGE

  3. Allah belanı versin
Allah belanı versin

Allah belanı versin

'Allah belanı versin, sen nasıl amcasın!'

A+A-

Erzurum Güncel-

Plakasız bir otomobille kaçırılırken yolda seyir halindeki polisin dikkati sayesinde kurtarılan genç kız, bir taraftan hüngür hüngür ağlarken diğer taraftan kendini kaçıranlar arasında bulunan öz amcasına bu sözlerle lanet okudu.

19 yaşındaki bir genç kız öz amcasının da aralarında bulunduğu 3 kişi tarafından kaçırılırken, bir polisin dikkati sayesinde kurtarıldı. Plakası olmayan şüpheli otomobilin peşine düşen polis, otomobili durdurdu ve eşine ender raslanır kız karçırma olayı ortaya çıktı. Son anda kurtarılan 19 yaşındaki E. A. bir taraftan hüngür hüngür ağlarken bir taraftan da "Allah belanı versin sen nasıl amcasın" diye bağırıyordu.


Genç kız böyle isyan etti
video için tıklayın


DİKKATLİ POLİS ŞüPHELENDİĞİ ARACI DURDURDU

Seyir halinde olan Koruma Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekibi plakası olmayan bir araçtan şüphelendi. Aracın içinde bulunan ve panik halinde olan genç kızı fark eden polis ekibi aracı ikaz ederek durdurdu. Polisler araçtaki üç kişiyi aşağı indirip yere yatırdı. Takviye ekip gelmesini bekleyen polis , ilk olarak araç içinde bulunan 19 yaşındaki E.A'yı koruma altına aldı. Genç kız şok içerisinde ağlarken olay yerine Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı takviye polis ekipleri de geldi. Polisler yerden kaldırdıkları üç kişiyi kelepçeleyerek gözaltına aldı.. Bu sırada E.A amcası olduğunu söylediği kişiye ise, “Allah belanı versin sen nasıl amcasın? " diyerek tepki gösterdi.

Kurtarılan genç kız hüngür hüngür ağladı
Foto galeri için tıklayın


AMCA VE üç KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Olayı anlatan E.A. “Ben Eyüp'e gezmeye gitmiştim araca atıp beni kaçırdılar. Birisi de amcam" diye konuştu. Aralarında genç kızın amcası, genç kızın kaçırıldığı iddia edilen kişinin de bulunduğu üç kişi polis otosuna bindirilirken soruları cevapsız bıraktı. Ayaklarının çıplak olduğu görülen E.A. 'nın kaçırılırken bacağının kapıya sıkıştığı ve bu nedenle aksadığı öğrenildi. Yalın ayak ekip otosuna bindirilen E.A. ve üç zanlı Şehit Salih Sevgican Polis Merkezine götürüldü. Yapılan araştırmada genç kızın amcası tarafından istemediği bir kişiye kaçırıldığı ortaya çıktı. Karakolda ifadeleri tamamlanan üç şüpheli ve onlara yardım ettiği tespit edilen bir kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.