1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Altınok 'darbe' imalarını yorumladı: Erken seçim ortamı yaratmaya çalışıyorlar
Altınok 'darbe' imalarını yorumladı: Erken seçim ortamı yaratmaya çalışıyorlar

Altınok 'darbe' imalarını yorumladı: Erken seçim ortamı yaratmaya çalışıyorlar

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok 'darbe' imalarını yorumladı: Erken seçim ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Programı kaçıranlar için yayınlıyoruz...

A+A-

Erzurum Güncel- Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve CHP yandaşı Can Ataklı darbe imasında bulundu. A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, son günlerde zincirleme bir şekilde sahneye konulan darbe imaları, eylem çağrıları ve 'Boğaziçi' provokasyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Söz konusu protestoların "erken seçim" amacıyla yapıldığının altını çizen Altınok, ‘’Farklı siyasi parti temsilcileri Türkiye’nin erken seçime gitmesi lazım yönünde bir propaganda yapıyorlar’’ şeklinde konuştu.


Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve CHP yandaşı Can Ataklı darbe imasında bulundu. A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, son günlerde zincirleme bir şekilde sahneye konulan darbe imaları, eylem çağrıları ve 'Boğaziçi' provokasyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Söz konusu protestoların "erken seçim" amacıyla yapıldığının altını çizen Altınok, ''Farklı siyasi parti temsilcileri Türkiye'nin erken seçime gitmesi lazım yönünde bir propaganda yapıyorlar'' şeklinde konuştu.

CANLI İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNGE TIKLAYIN

https://www.ahaber.com.tr/video/programlar/memleket-meselesi-videolari/memleket-meselesi-1609893464

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.