1. HABERLER

  2. GENEL

  3. AVM'lere giren kişi sayısı belli oldu
AVM'lere giren kişi sayısı belli oldu

AVM'lere giren kişi sayısı belli oldu

Son dakika! İnanılmaz rakam! AVM'lere giren kişi sayısı belli oldu

A+A-

Erzurum Güncel- Dünyayı sarsan corona virüs salgını ile alınan önlemler gevşetilmeye başlandı. AVM'ler pazartesi günü belirli kurallar çerçevesinde açıldı ama daha ilk gün den uzun kuyruklar oluştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca o görüntüler üzerine sosyal medyadan uyarıda bulundu. AYD Derneği Başkanı Altaş AVM'leri ziyaret sayısını açıkladı. İşte o son dakika gelen korkunç rakam...

ağlık Bakanı Koca, tepkiyle karşılanan AVM kuyruğu fotoğrafları sonrası sosyal medya hesabından ''AVM önlerinde uzun kuyruklar, yığılmalar oluştu. Sosyal mesafe kuralına çoğunlukla uyulmadı.'' ifadelerini kullanmıştı.

Pazartesi günü AVM'lerin açılmasıyla alışveriş yapmaya giden kişi sayısı belli oldu.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, RS FM'de Atilla Güner'le Akşam Postası programında, yeniden açılan AVM'lerle ilgili bilgi verdi.

AVM'LERE 1 GÜNDE 1 MİLYON 226 BİN KİŞİ GİRDİ

Altaş, AVM'lerle ilgili verileri paylaşarak şunları söyledi: "Kontrollü ve tedbirli bir şekilde açıldık. İlk günün heyecanı ile tedbirlerde bazı aksamalar oldu ama bugün daha iyiydi. Dün bazı AVM'lere maskesiz girmek isteyenler oldu ama onun dışında pek sorun görülmedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.