1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Aziziye Belediyesi kış öncesi çalışmalarına hız verdi
Aziziye Belediyesi kış öncesi çalışmalarına hız verdi

Aziziye Belediyesi kış öncesi çalışmalarına hız verdi

Aziziye Belediyesi kış öncesi çalışmalarına hız verdi.

A+A-

Erzurum Güncel-  İlçe merkezinde asfalt çalışmalarını sürdüren belediye, tam yedi köyde de aynı anda kilitli taş çalışması yapıyor. Çalışmaları zaman zaman yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hizmet seferberliğinin sürdüğü ilçede yaz sezonu çalışmalarının tamamlanması için yoğun mesai harcıyor. İlçe merkezinde asfalt, bağlı köylerde de kilitli taş çalışması yapıldığı ifade eden Başkan Orhan, “Dadaşkent ve Ilıca’nın yanısıra bağlı 69 köyümüzde yoğun çalışmaların olduğu bir yaz dönemini daha geride bırakıyoruz.” dedi. 
İlçe merkezinde asfalt çalışmalarının sürdüğünü aktaran Başkan Orhan, ilçeye bağlı Çiğdemli, Özbilen, Kahramanlar, Taşpınar, Geyik, Başçakmak ve Karakale’de de kilitli taş çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız günlerde bu çalışmaları tamamlamayı amaçladıklarını kaydeden Başkan Orhan, “İlçe merkezinde tek bir sorunlu yol bırakmamak için başlattığımız asfalt seferberliği tüm hızıyla sürdüğü gibi, bağlı köylerimizin de yol ve meydanlarını nakış nakış kilitli taş ile işliyoruz. Bu yedi köydeki çalışmalarımızı da tamamladığımızda geride bıraktığımız hizmet döneminde 69 köyümüzün önemli bir bölümünün kilitli taş çalışmasını yapmış olacağız. Bunların dışında umumi ihtiyaçların, köy konaklarının, sosyal donatı alanlarının ve çoban evi ile imam evlerinin yapıldığı bir dönemi geride bırakıyoruz.” diye konuştu.
Dadaşkent, Ilıca ve bağlı 69 mahalle statüsündeki köylerde yaşayan her bir vatandaşa ulaşmanın gayreti ve çabası içerisinde olduklarına vurgu yapan Başkan Orhan, görev süresi içerisinde ilçenin her mahallesinde ve her bucağına hizmet götürme adına imkanlarını seferber ettiklerini, belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.