1. HABERLER

  2. SPOR

  3. B.B.Erzurumspor’da moral yemeği
B.B.Erzurumspor’da moral yemeği

B.B.Erzurumspor’da moral yemeği

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü, MKE Ankaragücü maçı öncesi teknik heyete ve futbolculara moral yemeği verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Moral yemeğine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, B.B.Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, B.B. Erzurumspor Kulübü As Başkanı Ünsal Kıraç, B.B.Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeleri, B.B.Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, futbolcular, Dadaşlar Grubu Başkanı Zafer Lömenler ve basın mensupları katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan B.B.Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, birlik, beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Doğan, “Bizler yönetim olarak, sizlere güveniyoruz. Nasıl ki bu güne kadar emek veren değerli yöneticilerimiz, oyuncularımız, şampiyonluğa taşıyarak takımımızı 1. Lig'e çıkardıysa önümüzdeki ikinci yarı diliminde bu başarıyı ligin sonuna kadar devam ettirerek yapmış olduğumuz bu moral yemeğinin yerine şampiyonluk yemeği yapmış oluruz. Bizler sizlere inandık ve güvendik. Erzurum halkı da, taraftarı da güveniyor. Sizlerle bir araya gelmek için maç öncesi yönetim olarak bu organizasyonu düzenledik. Kulübümüzün başarılı olması için bu kulübe mesaisini harcayan başta Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyorum. Yine kulübümüze sezon başında emek sarf eden Dilaver Yılmaz'a bir kez daha emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tecrübeli Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak hocamızın taktiğiyle başarılı kulüp olarak önemli bir mesafe kat ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Bu başarıda sahada teknik kadronun ve siz futbolcularımızın alın terleri ile taraftarlarımızın fedakar destekleriyle elde edilmiş bir başarıdır. Erzurumlu hemşehrilerimize, mavi-beyaz sevdalı taraftarlarımıza sesleniyorum gelin birlik, beraberlik ruhuyla Erzurumspor’umuzu layık olduğu Süper Lige çıkaralım. Bu başarıdan dolayı bu Kulübün Başkanı olarak emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, başarılı bir şampiyonluk sezonu geçirmeyi temenni ediyorum. Taraftarlarımızı Pazar günü MKE Ankaragücü maçında her zaman olduğu gibi coşkulu desteğini bekliyoruz" dedi.
B.B.Erzurumspor As Başkanı Ünsal Kıraç ise, "Ben inanıyorum ki, Büyük Erzurumspor ailesi şampiyonluğu göğüsleyecektir. Başta yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları, sahada başarı için alın teri döken futbolcularımız, tribündeki taraftarlarımızın güçlü birlikteliği ile Erzurumspor’umuzu Süper Lig'e taşıyacağımıza inanıyorum. Biz yeter ki bir olalım, başarı gelmiş olacak. Allah nasip ederse Pazar günü oynayacağımız MKE Ankaragücü maçını kazanarak hedeflediğimiz yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başarılar diliyorum" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.