1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Üneş: 7/24 saat çalışıyoruz!
Başkan Üneş: 7/24 saat çalışıyoruz!

Başkan Üneş: 7/24 saat çalışıyoruz!

Başkan Üneş Erzurum Post'a konuştu: Bizim bir prensibimiz var. Yapmadığımız transferi dedi kodu olarak açıklamayacak, imza attırmadığımız hiç bir futbolcuyu Erzurumspor ile dillendirmeyeceğiz.

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Erzurumspor bir yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig’de kalıcı olmak için gece-gündüz çalışıyor.

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Erzurum’da ilk etap kamp çalışmalarını başlatan mavi-beyazlılar, şampiyon kadroyu korumak için bir yandan iç transferi, öte yandan Süper Lig’de kalıcı olmak için dış transfer çalışmalarını yürütüyor.

 

Erzurumspor’un genç ve başarılı Başkanı Hüseyin Üneş yönetimindeki transfer komitesi 7/24 saat dünyanın her bölgesinden hedefledikleri takımı kurmak için futbolcular ile görüşüyor.

 

Erzurum Post’a özel açıklamalarda bulunan Başkan Üneş, ‘‘Taraftarlarımız sabırlı olsun. Türkiye Süper Lig’ine damga vuracak bir kadro kurmak için 7/24 saat çalışıyoruz. Büyük Erzurumspor, kalesinden forvetine bir birinden yetenekli ve yıldız adayı futbolcular ile bu lige damga vuracak. Biz şov değil kalıcı başarının peşindeyiz. Taraftarlarımız sürprizlere hazır ama bir o kadar da sabırlı olsun. Bu gece tüm taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir transferi bitireceğiz. Bizim bir prensibimiz var. Yapmadığımız transferi dedi kodu olarak açıklamayacak, imza attırmadığımız hiç bir futbolcuyu Erzurumspor ile dillendirmeyeceğiz ’’dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.