1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş başkanını seçiyor
Beşiktaş başkanını seçiyor

Beşiktaş başkanını seçiyor

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda oy verme işlemi başladı. Kongre üyeleri, başkan adayları Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı arasında seçim yapacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın bırakma kararı sonrası kritik kongre başladı.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.

Siyah-beyazlı kulübün 34. başkanının belli olacağı seçimde eski yöneticilerden Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı ile son seçimde Fikret Orman'ın rakibi olan Hürser Tekinoktay yarışıyor.

Kongrede, aidatlarını yatıran 14 bin 950 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Seçimde adaylardan Serdal Adalı kırmızı, Ahmet Nur Çebi krem, Hürser Tekinoktay ise mavi renkli pusulayla yarışacak.

Adayların açıklamaları şöyle:

AHMET NUR ÇEBİ: ''KOLTUK İÇİN GELMİYORUM''

Adaylardan ilk söz alan Ahmet Nur Çebi oldu. Çebi, ''Beşiktaş'a yakışır bir genel kurul istiyorum. Katılımcı ve paylaşımcı bir Beşiktaş istiyorum. Birlik beraberliğimizi herkese gösterelim. Beşiktaş’ta bindirilmiş kitleler yoktur. Beşiktaş’ta böyle bir şey olmadığını herkes görecek. Bugün Beşiktaş için bir yol ayrımıdır. Ben koltuk için gelmiyorum. Ben Beşiktaş'a bir şeyler vermek için gelmek istiyorum.'' şeklinde konuştu.

"Koltuk için gelmiyorum"Beşitkaş başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi, olağanüstü genel kurulda söz alarak üyelere seslendi.

TEKİNOKTAY: ''PAYLAŞIMCI BİR BEŞİKTAŞ İSTİYORUM''

Bir diğer aday Hürser Tekinoktay ise ''Bugün sonuç ne olursa olsun kazanan Beşiktaş olacaktır. 3 ay önce Fikret Orman bey ile seçime girmiştik. Şimdi diğer 2 adayla beraber yarışıyoruz. Buraya gelen tüm Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum. Ben katılımcı, paylaşımcı bir Beşiktaş istiyorum. Ben idarecilerin toz pembe konuşmalar yapmadığı bir Beşiktaş istiyorum. Gerçeklerle yüzleşecek yöneticiler ve genel kurul istiyorum. Biz eski günlere dönmeyi vaat ediyoruz. Ajax’ın futbolcu fabrikası olması gibi Beşiktaş’ın da futbolcu ürettiği eski dönemlere dönmesini arzuluyoruz. Futbolu Rasim Kara ve Toschak’a emanet edip kurumsallaşmak istiyoruz...'' sözlerini kullandı.

SERDAL ADALI: ''HAYIRLI OLSUN''

Son olarak söz alan Serdal Adalı ise ''Bu yeni dönem şimdiden Beşiktaşımız için hayırlı olsun. Beşiktaşımızın desteğe bu kadar ihtiyacı olan bir dönemde aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bu kutsal görevi şerefi ve layıkıyla yürütmeye çalışacağız. Kazananın Beşiktaş olmasını diliyorum.'' dedi.

YOĞUN KATILIM

Beşiktaş Kulübünde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurula yoğun katılım sağlandı. Saat 13.00 itibariyle 5 binin üzerinde genel kurul üyesi oy kullanmak için Akatlar Spor Salonu’na geldi.

Beşiktaş’ta gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurula katılım beklenenin üzerinde oldu. Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay’ın başkanlık için mücadele ettiği genel kurula, siyah-beyazlı kulübün genel kurul üyeleri yoğun katılım gösterdi. Sandıklar saat 11.00’de oy kullanımına açılırken, 13.00 itibariyle 3 binin üzeride genel kurul üyesinin oy vermek için Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ne geldiği öğrenildi.

Beşiktaşlı eski sporcuların yanı sıra, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim, başkanlık seçimi için genel kurulda oy kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.