1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Bu ürünleri evinizden içeri sokmayın...
Bu ürünleri evinizden içeri sokmayın...

Bu ürünleri evinizden içeri sokmayın...

Domuz etinden yapılan protein tozu kullanıyorlar! Bu ürünleri evinizden içeri sokmayın...

A+A-

Erzurum Güncel- Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan hileli ürünlerden sonra konuyla ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ünlü sucuk markası Gurme Sucuk ve Gurme Gıda ürünlerinde domuz eti bulunduğunun tespit edilmesinden sonra vatandaşın araştırmaları da hızlandı. Türkiye'de domut eti kullanımı yasak olduğu için kendilerince filtreler üreten bazı gıda teröristlerinin et yerine yurtdışından ithal edilen protein tozu kullandığı ortaya çıktı. Protein tozlarının domuz etinden elde edildiği de öne sürüldü; işte son dakika haberinin detayları!

Son dakika haberi: Domuz etinden yapılan protein tozu kullanıyorlar! Bu ürünleri evinizden içeri sokmayın...

Uzun bir çalışmanın ardından Tarım ve Orman Bakanlığı, bazı gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan markaları tespit etti. Özellikle domuz eti kullanan markalar vatandaşlar tarafından büyük tepki aldı. Hem maliyeti düşürmek hem de protein miktarına ulaşmak için yasak olmasına rağmen domuz etinden yapılan protein tozlarını ürünlere katan gıda teröristleri de deşire oldu! Bu ürünleri asla evinize sokmayın!

VATANDAŞA DOMUZ ETİNDEN YAPILAN PROTEİN TOZU YEDİRİYORLAR!

Yaklaşık 1.5 yıl aranın ardından geçen hafta sonu Tarım ve Orman Bakanlığı gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan markaları açıkladı. Baldan tereyağına, sucuktan çikolataya kadar birçok ürünün yer aldığı listede vatandaşın her gün sofrasına gelen yiyecek maddelerinde hile yapıldığı ortaya çıktı. Hürriyet'ten Burak Coşan'ın haberine göre, Türkiye'de üretilen ve zincir marketlerde satışa sunulan bir sucuk markasında ise dana etinin yanı sıra domuz etine rastlandığının açıklanması vatandaşı tedirgin ederken, sektörde 'domuz eti mi yoksa protein tozu mu' tartışmasını gündeme getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.