1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Büyükşehir ve Tüyap Arasında İşbirliği Protokolü
Büyükşehir ve Tüyap Arasında İşbirliği Protokolü

Büyükşehir ve Tüyap Arasında İşbirliği Protokolü

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. ile işbirliği protokolü imzaladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. ile işbirliği protokolü imzaladı.

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi iş ortaklığı protokol imza töreninde konuşan Başkan Sekmen, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın adını taşıyan Fuar Merkezimiz 'Ortadoğu'nun en büyük fuar merkezi' unvanına sahiptir. Fuar merkezi 25 bin metrekare kapalı alan, otopark ve diğer sosyal birimlerle birlikte toplam da ise 40 bin metrekare açık alanı kapsamaktadır. Şehrimizin sosyal, iktisadi, kültürel, turizm ve ticari hayatına katkıda bulunan merkezimiz, bölgesel ve uluslararası organizasyonlara da hitap edebilecek şekilde modern teknolojiyle inşa edilmiştir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman da, şehrin tarihi, turizm, sosyal ve kültürel yönleriyle ülkenin en önemli turizm destinasyonlarına sahip olduğunu belirtti. Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nin önemine vurgu yapan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz de, işbirliği protokolünün ulusal ve uluslararası fuar sektöründe hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İmza törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalıİbrahim Aydemir ve Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz ile diğer yetkililer katıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.