1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Canlı yayında Aytun Çıray ve Melik Yiğitel birbirine girdi!
Canlı yayında Aytun Çıray ve Melik Yiğitel birbirine girdi!

Canlı yayında Aytun Çıray ve Melik Yiğitel birbirine girdi!

CNN Türk'te Başak Şengül’ün sunduğu Akıl Çemberi programında Aytun Çıray ve Melik Yiğitel birbirine girdi. Programa telefonla bağlanan Çıray'ın "Sizinle uğraşamam" sözlerine çok sert tepki gösteren Yiğitel "Haddini bil, hadsiz! Kapat telefonu" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, gazeteci Hulki Cevizoğlu ve Türk Medya  Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel’in stüdyo konuğu olduğu Akıl Çemberi programına İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray telefon ile bağlandı.

Aytun Çıray’ın programdaki konuklar için sarfettiği “Sizinle uğraşamam” sözlerine Melik Yiğitel çok sert tepki gösterdi.

“HADDİNİ BİL, HADSİZ!”

Çıray’ın sözünü kesen Yiğitel, “Aytun bey, kapatın. Bu ne içim cümle? Haddini bil, hadsiz!” dedi.

“SEN KİMSİN?”

Moderatör Başak Şengül “Melik bey sakin olalım, Aytun bey cevap hakkını kullanmak istedi” sözleri üzerine daha çok sinirlenen Melik Yiğitel, “Sizinle uğraşamam cümlesini geri alacak. Kapat kardeşim! Çok ağır bir cümle bu. Ne demek sizinle uğraşamam. Sen kimsin?” diyerek bağırdı.

AK Partilili Mücahit Birinci'nin enflasyon çıkışı olay oldu: Psikolojik!AK Partilili Mücahit Birinci'nin enflasyon çıkışı olay oldu: Psikolojik!

Yaşanan bu tartışma sonrası Aytun Çıray yayından ayrılırken, programa ara verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.