1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Çat’ta Millet Konağı Hizmete Açıldı
Çat’ta Millet Konağı Hizmete Açıldı

Çat’ta Millet Konağı Hizmete Açıldı

Çat Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan Millet Konağı’nın açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Çat Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan Millet Konağı’nın açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Konak’ın açılışına Ak Parti Malatya Milletvekili ve Erzurum İl Koordinatörü Hakan Kahtalı, İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, merkez ilçe belediye başkanları ve Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı ile birlikte Ak Parti il ve ilçe teşkilatından birçok isim eşlik etti.

Geleneksel ahşap yapı tarzıyla dikkat çeken Millet Konağı; abdest alma maksatlı şadırvan bölümü, istirahat maksatlı sedir bölümü, kitap okuma bölümü ve sıcak soğuk içeceklerin sunulduğu bir bölümden oluşuyor.

Açılışa eşlik eden misafirlere teşekkür eden Çat Belediye Başkanı Melik YAŞAR; ‘Bugün sadece bu ilçenin bir belediye başkanı olarak değil, bir sakini olarak ilçeye kazandırılan bu hizmetten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizim bütün gayemiz ilçemiz sakinlerinin hak ettiği hizmetleri onlara adaletli bir şekilde sunabilmek. Belediye hizmetlerine erişim noktasında geri kalmış olan insanımıza bu hizmetleri sunarken asla şikâyetçi olmadık. Çünkü bu makam sorunları çözme makamıdır. Bu konuda da hamdolsun ilçemiz sakinleri bizlere her zaman destek olmuş, anlayış göstermiştir. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu Millet Konağı millete hizmeti esas alan bir belediyecilik anlayışının ürünüdür. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.’ dedi.

Millet Konağı’nın açılışının ardından ilçeye teşrif eden misafirler ile birlikte Ak Parti Çat İlçe Başkanlığı’nın oldukça coşkulu geçen 7. Olağan Kongresi’ne katılan Başkan Melik YAŞAR; Ak Parti Çat İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Muhammet Emin IŞIK’ı tebrik ederek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçeyi Ak Parti iktidarının hizmetlerinden yararlandırmak noktasında birlikte el ele hareket edeceklerini ifade etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.