1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. CHP yoksa gizli "evet"çi mi!?
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

CHP yoksa gizli "evet"çi mi!?

A+A-

CHP son günlerde iyiden iyiye şirazesinden çıktı!

Hani olup bitenleri an be an izliyor olmasak diyeceğiz ki bütün bunların hepsi bir kamera şakası!

Keşke kamera şakası olsaydı, gülüp geçerdik en fazla... Fakat ne yazık ki CHP şaka yapamayacak kadar gerçeklerden uzaklaşmış durumda!

249 kişinin şehit düştüğü, iki bin dolayında da insanın yaralı kurtulduğu bir meşum darbe girişimine, "15 Temmuz kontrollü darbeydi" diyebilmek için koskoca bir partinin ya aklıselimini kaybetmiş olması yahut da hakikaten bu darbeyi planlayan merkezlerin adamı olmak gerekir.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.

Şayet iddia ettiği gibi 16 Nisan'da sandıktan "evet" çıkarsa ve bu da Türkiye için tam bir "felaket" olacaksa, niçin bunu saçma sapan argümanların arkasına sığınmadan, adam akıllı delillerle ortaya koymaz ki...

Konya milletvekili ise evlere şenlik bir vakıa!

Uğur Dündar gazı verdi, O da tüm "evet"çileri İzmir'de denize dökmeye kalktı!

Sanırsınız ki mübarek kaçak hafriyatçıdır; zahir, denize moloz döküyor!

CHP üst üste öyle büyük çamlar deviriyor ve öyle unutulmaz siyasi skandallara imza atıyor ki, AK Parti'nin bu referandumdan galip çıkmak için çok çok özel bir kampanya yapmasına gerek bile kalmıyor!

CHP konuştukça, AK Parti kazanıyor...

Komplo teorilerine itibar etmem; lakin bu olup bitenlere daha doğrusu CHP'nin siyasi intiharlarına baktıkça diyorum ki acaba AK Parti, CHP'yi bu türden zırvalara imza atsın diye kafaya mı aldı!

Aksi durum söz konusu ise, ana muhalefet koltuğunda oturan bir parti, nasıl olurda kanlı bir darbe girişimine "kontrollü darbe" der ve nasıl olur da ana muhalefet partisinin bir milletvekili kalkıp da, "hayırcıları İzmir'de denize dökeceğiz" biçiminde akla ziyan konuşma yapar?

Ez cümle:

16 Nisan'da "evet" çıkmasına çıkacak, bunda tartışılır bir taraf yok... Lakin bu "evet"in arkasındaki başarı, sanmasın ki yüzde yüz AK Parti'nin eseri olacaktır. Hayır... Bu "evet"in belki de baş müellifi CHP olacaktır. Zira, CHP demokrasinin en temel gereklerine dahi inanmaya bir parti haline geldi. Bu da, seçmenin niye CHP'nin arkasına takılıp gitmemesi gerektiğini gösteriyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum