1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. FETÖ'den 'bahar harekâtı!'
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

FETÖ'den 'bahar harekâtı!'

A+A-

Batı'daki sosyal medya ve fısıltı gazetesi üzerinden, "Nisan'da yeni darbe olacak" haberlerini yayan FETÖ, akla ziyan yalanlarıyla da 16 Nisan referandumunu şüpheli hale getirmeye çalışıyor.

"Uyuyan hücreler 

harekete geçirildi"

17-25 Aralık yargı darbe girişimi ile başlayıp, 15 Temmuz askeri kalkışmayla ihanetin zirvesine ulaşan Paralel Devlet Yapılanması (PDY), şimdi de teker teker itirafçı olan örgüt üyelerine gözdağı vermekle birlikte hızla çözülen örgütü ayakta tutmak için içerisinde bulunduğumuz şu günlerde yeni bir darbe yapılacağını ve bu kez 15 Temmuz'daki hataların tekrarlanmayacağı haberini yayıyor! Teröristbaşı Fetullah Gülen'in Pelsivanyada'dan verdiği şifreli mesajların yanısıra, genellikle yurtdışında sosyal medya ve fısıltı gazetesi üzerinden yapılan propagandada, uyuyan FETÖ hücrelerinin harekete geçirildiği duyuruluyor!

Yeni yıkım 

planları kurguluyor!

Başta Amerika ve AB ülkeleri olmak üzere, pek çok yerde PKK ile birlikte hareket ederek, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasını şüpheli hale getirmeye çalışan FETÖ, bu kirli tezgahın dışında bir de ordu, MİT ve emniyet gibi kritik kurumları hedef tahtasına yerleştiriyor! "Referandumda evet çıkması halinde ordu, MİT ve emniyet içindeki  deşifre olmamış örgüt mensuplarımız harekete geçecek" şeklinde korku yayarak, yeni bir algı oluşturuyor! Terör örgütü FETÖ, izlediği bu yolla aynı zamanda önemli kamu kuruluşlarını tartışmalı bir yapıya sokmayı da amaçlıyor! Amerika'nın dışında Alman, Hollanda ve İsviçre gibi AB ülkelerinde kurduğu üs'ler ve bu ülkelerin yönetimlerinden aldığı destek sayesinde propaganda sorunu yaşamayan FETÖ, Türkiye üzerine yeni yıkım planları kurguluyor.

Devlet teyakkuz halinde

Terör uzmanları, "FETÖ'nün yaptığı bu hamleler, tamamen psikolojik harp taktiğidir. Gücü olmadığı halde çok güçlüymüş gibi bir hava oluşturarak, hem halkı sindirmeye çalışıyor, hem de örgüt üyelerine moral aşılıyor" diyor. Bu doğru tespite ve örgütün çok ağır darbe yediği gerçeğine rağmen, çeşitli kesimlerde hala yeni bir darbe olma ihtimali endişeleri yaşanıyor. Diğer yanda ise teyakkuz halinde olan devlet, en küçük bir ihtimali de göz önünde tutarak FETÖ ve PKK başta olmak üzere, tüm yasadışı örgütlere karşı amansız bir mücadele veriyor. 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.