1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Çiftlik Bank`la ilgili flaş gelişme! Durdurdu
Çiftlik Bank`la ilgili flaş gelişme! Durdurdu

Çiftlik Bank`la ilgili flaş gelişme! Durdurdu

Sanal oyun Çiftlikbank, yeni üye alımını durdurdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye genelinde son günlerde gündemden düşmeyen sanal oyun Çiftlik Bank, yeni üye alımını durdurduğunu açıkladı.

SPK'nın, şirket yetkilileri hakkında 'dolandırıcılık' suçlaması ile suç duyurusunda bulunduğu Çiftlik Bank'ın açıklamasında üye alımlarının yönetim kurulu kararı ile alındığı belirtildi. 

Yapılan açıklamada ayrıca, ponzi veya saadet zinciri olmadıklarını göstermek için üye alımını durdurdukları iddia edildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın suç duyurusunda bulunmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın incelemeye aldığı sanal oyun Çiftlik Bank hakkında geçtiğimiz günlerde bir suç duyurusu da Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) gelmişti.

SPK’nın “Getirinin kaynağı olarak gösterilen şirketler zarar ediyor” dediği şirketin yöneticisi, 25 yaşındaki Mehmet Aydın da daha sonra bütün hisselerini devrederek şirketteki görevinden ayrılmıştı. Şirket yetkililerinden, tüm şirketlerin tek çatıda toplanması için hisselerin KKTC merkezli şirkete devredildiği açıklaması gelmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.