1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Ciğerim Fuat’ı Kaybettik
Ciğerim Fuat’ı Kaybettik

Ciğerim Fuat’ı Kaybettik

Ateşli bir Erzurumspor taraftarı, iyi bir Erzurumlu Ciğerim Fuat lakaplı Fuat Elaldı, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Elaldı’nın cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kalınacak namazın ardından toprağa verilecek.

A+A-

Erzurum Güncel- İrfan TARAKÇIOĞLU

Erzurum’un renkli simalarından ateşli Erzurumspor taraftarı  Ciğerim Fuat lakaplı Fuat Elaldı, Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Fuat Elaldı’nın cenazesi yarın öğlen namazına müteakip, Narmanlı Camii’nden kaldırılacak. Elaldı, bir süredir hastalığı sebebiyle evinden dışarı çıkamıyordu.

Fuat Elaldı kimdir

Erzurum Veyisefendi Mahallesi’nde dünyaya gelen Fuat Elaldı, 74 yaşındaydı. Karayolları teşkilatından emekli olan  ve Doğuspor’da lisansı olmasına rağmen, resmi maça çıkmayan  Fuat Ealdı, kuruluşundan beri Erzurumspor’un maçlarını kaçırmamıştı. Erzurumspor sevgisini her fırsatta dile getiren Fuat Elaldı, müsabakalarda yüksek sesli , esprili sloganlarıyla da tanınıyordu.

Gözlerimi ışıklandırdın

Bir süre önce Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir’in ziyaret ederek Erzurumspor forması hediye ettiği Fuat Ealdı, bir hayli memnun kalmıştı.

Erzurum tribünlerinin renkli ismi Fuat Elaldı, Erurumspor’un eski kaptanı olan ve BB Erzurumspor’da Sportif Direktör olarak görev yapan hemşehrisi Zafer Demir’i karşısında gören ve bir hayli duygulanmıştı.  Fuat Elaldı, “ Vay, vay, vay kim gelmiş, Zafer’im gelmiş, mavi-beyaz gönlüm gelmiş, gözlerimi ışıklandırdın. Dünyaya sanki yeni geldim. Allah senden razı olsun” diyerek duygularını ifade etmişti.

Dadaşa canım feda

Son nefesine kadar Erzurumspor  sevdalısı olarak  yaşadığını anlatan ‘Ciğerim Fuat, “Mavi-Beyaz renklere bir maç İçin 10 Bin lira değil 50 Bin lira feda olsun. Erzurumspor’umuza destek olmak bir delikanlılık örneğidir. Biz Dadaş’ız’ Dadaş’. Bu takıma gönül desteğini esirgemeyen Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’den de Allah razı olsun” demişti.

BB Erzurumspor’da foto muhabiri olarak görev yapan Cem Bakırcı’ya da ilgisinden dolayı teşekkür eden Fuat Elaldı, “ Cem Bakırcı kardeşimden  Allah razı olsun. Kendisi iyi  bir Erzurum sevdalısı bir Dadaş” diye konuşmuştu.

Baraka Yusuf’tan da övgü ile bahseden Ciğerim Fuat, “Baraka Yusuf  alnı öpülecek adam gibi adamdır. İyi bir Erzurumspor sevdalısıdır. Yeşil sahaların maestrosu  Zafer Demir,  inşallah takımımız adına sportif direktör olarak başarılı olacaktır”ifadelerini kullanmıştı.Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum